Joe Biden, atac la Donald Trump: Mi-aș fi dorit să-şi injecteze înălbitor

Joe Biden, atac la Donald Trump: Mi-aș fi dorit să-şi injecteze înălbitor Joe Biden și Donald Trump Sursa foto: arhiva EVZ

Preşedintele SUA, Joe Biden, a spus, la un eveniment electoral în California, că și-ar fi dorit ca Donald Trump să își injecteze puţin înălbitor, făcând referire la una din declaraţiile lui Trump din primele zile ale pandemiei de COVID-19.

Joe Biden, noi glume pe seama lui Trump

Biden a mai spus că preşedinţia adversarului său republican a fost haotică și că americanii nu trebuie să uite asta. „Vă amintiţi că a spus că cel mai bun lucru de făcut este să vă injectaţi puţin înălbitor în braţ? Asta a spus el. Şi a vorbit serios. Mi-aş fi dorit să fi făcut-o el însuşi un pic”, a spus Biden președintele SUA.

trump-biden

Sursa foto Arhiva EVZ

În timpul primelor luni ale pandemiei din 2020, Donald Trump s-a întrebat dacă „injectarea în interiorul” corpului uman a unui dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic n-ar putea ajuta împotriva virusului. Declarația fostului președinte a stârnit o mulțime de controverse la momentul respectiv.

A reamintit și de „scrisorile de dragoste” ale lui Trump

Biden a reamintit și de „scrisorile de dragoste” ale lui Trump primite de la liderul nord-coreean Kim Jong Un. Din greșeală, președintele SUA a spus că Jong este liderul Coreei de Sud. Trump s-a întâlnit cu Kim şi a avut un schimb de scrisori cu acesta, ale căror copii le-a păstrat într-un dosar cu foi volante în Biroul Oval.

Ne puteți urmări și pe Google News
Donald Trump , Joe Biden

Donald Trump , Joe Biden / Sursa: Arhiva EVZ

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la comentariile lui Biden. Actual președinte al Statelor Unite a râs și pe seama comentariului lui Trump despre înălbitor, spunând, pe 24 aprilie, la Washington, că Trump şi l-a injectat probabil şi „totul s-a dus în părul lui”, potrivit știripesurse.

Nu e pentru prima dată când Joe Biden îl atacă pe Trump

Joe Biden a făcut glume pe seama lui Donald Trump și în urmă cu o lună. Așa că a mai aruncat o glumă: „Zilele trecute, un bărbat cu aspect învins a venit la mine și mi-a spus: „Sunt zdrobit de datorii. Sunt complet distrus'”, a spus Biden. „Am spus: „Îmi pare rău, Donald, nu te pot ajuta”.