Jocurile de noroc i-au făcut praf cariera unui fotbalist român foarte talentat. Investiție într-un centru pentru tratarea dependenței

Un fotbalist român cu mare potențial și-a irosit talentul pentru că nu a putut să renunțe, la timp, la patima jocurilor de noroc. Acum a scăpat de acest viciu.

Un fotbalist român de perspectivă nu și-a putut atinge potențialul pe care îl avea și în care credeau mulți antrenori cu care a lucrat în perioada junioratului. Ionuț-Andrei Mihai (33 de ani) a trecut în adolescență pe la FC Național și Rapid, dar nu a făcut pasul în fotbalul mare, din cauza unui viciu: jocurile de noroc.

Jocurile de noroc i-au stopat cariera unui fotbalist promițător

Golgheter în liga a 3-a, atacantul a fost transferat de Ceahlăul Piatra Neamț. Formație cu care a ajuns în Liga I. Dar, de aici a început decăderea. Gabi Răduță, manager al Centrului de copii și juniori de la Rapid”, a lucrat cu Ionuț-Andrei Mihai și știe ce potențial avea respectivul fotbalist.

„Ionuț era un jucător pe care eu îl apreciam foarte mult. Tocmai de aceea l-am și dus la Ceahlăul, speram că va face treabă. Mie nu mi-a făcut nicio problemă din punct de vedere disciplinar. După ce a ajuns la Ceahlăul, nu i-am mai urmărit parcursul”, a afirmat Răduță pentru digisport.ro.

Atunci când a ajuns la Ceahlăul, dependența de jocuri de noroc a luat amploare, așa că fotbalistul a sfârșit prin a fi dat afară. Pentru a face rost de cât mai mulți bani, Mihai a cochetat cu videochat-ul. Ulterior, a ajuns la un centru pentru tratarea dependenței, din Bacău.

Se ocupă de un proiect foarte important

„Orice se poate spune despre mine, dar nu că am avut o viață plictisitoare. Așa că m-am hotărât să vorbesc deschis și asumat despre greutățile prin care am trecut, eu și familia mea, în speranța că voi ajuta măcar una dintre persoanele care-mi vor citi cartea.

Nu renunț nici la ideea de a înființa un centru de tratare a dependențelor de jocuri de noroc și droguri. Va fi greu, dar proiectul este pus la punct și am deja terenul pe care va fi amplasată clădirea. Este nevoie de finanțare, aproximativ 750.000 de euro, însă sunt convins că până în 2025 totul va fi gata”, a spus Mihai pentru sursa citată.