Întrebat de către jurnalistă despre salariul său, Dan Suciu a declarat că “Ar trebui să o ucidă”, după ce va oferi această informație.

"Salariul meu nu ştiu dacă e un secret atât de mare încât, dacă vi-l spun, va trebui să vă ucid după aceea, dar el este parte a unui contract între două părţi şi beneficiază de o anumită confidenţialitate sau discreţia pe care o impune un contract. Ceea ce vă pot spune este că, într-adevăr, este mai mare decât cel de la guvern", a declarat Suciu la TVR.

"Sigur însă, dacă Consiliul de administraţie va decide că toate salariile din Banca Naţională vor fi publice, va fi public. Până atunci însă, trebuie să vă spun că nu am încă, nu am o poziţie executivă ca să fiu nevoit să-l pun pe site şi va trebui să găsim altă soluţie să vi-l povestesc, să vi-l spun. Dar ceea ce vă pot spune este că, într-adevăr este mai mare decât cel de la guvern, pentru că am deţinut o poziţie la guvern, dar trebuie să recunosc că responsabilitatea şi presiunea sub care se lucrează la Banca Naţională e de multe ori mult mai mare decât cea de la guvern, care e deja proverbială", a adăugat purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale.