JO 2012. IMAGINI SPECTACULOASE surprinse de fotografi

JO 2012. IMAGINI SPECTACULOASE surprinse de fotografi

Multe ore de antrenament, determinare, ambiţie, putere. Cei mai buni sportivi din lume se află zilele acestea la Londra, unde se desfăşoară ediţia de vară a Jocurilor Olimpice.

De la începutul ediţiei, fiecare probă sportivă a oferit fotoreporterilor Reuters cadre unice care vor rămâne în istoria competiţiei. De la începutul acestei zile, o parte dintre sportivi şi-au adăugat în palmares un titlu olimpic, alţii se luptă pentru a prinde calificările în finală. EVZ îţi prezintă cele mai importante momente ale acestei zile, surprinse de aparatele de fotografiat, "turate" la maximum în aceste zile de competiţie acerbă.

1 august. Americanul Michael Phelps (27 de ani) se strâmbă la jurnalişti (foto sus) înainte de proba de 4X200 de metri liber. Phelps a câştigat în proba respectivă medalia de aur şi cel de-al 15 titlu olimpic din carier.

1 august. Seth Kelsey, din echipa Statelor Unite, se bucură de un punct decisiv câştigat la scrimă în faţa lui Li Guojie

Ne puteți urmări și pe Google News

1 august. Grecul Ilias Iliadis, pus la pământ de rusul Kirill Denisov, în semifinala masculină de judo, categoria 90 de kilograme.

1 august. Britanicul Jack Oliver, în Grupa B la proba de haltere, categoria 77 kg.

1 august. Rusoaica Vera Zvonareva încearcă să prindă o lovitură servită de Serena Williams (SUA)

1 august. Fotografii care urmăreau meciul de volei dintre Algeria şi Rusia se feresc din calea jucătoarei Safia Boukhima (Algerie), care a intrat în panoul de pe marginea terenului, în încercarea de a prinde mingea. Aceeaşi Safia Boukhima s-a lovit de colega ei de echipă, Sehryne Hennaoui.

1 august. La tenis de masă, Seiya Kishikawa (Japonia) aşteaptă ca Wang Hao (China) să servească minge

1 august. Jucătoarea de baschet Isabelle Yacoubou (Franţa), în timpul preliminariilor gupei B, împotriva Canadei

1 august. Jucătoarea taiwaneză Tai Tzu-ying, la pământ în timpul meciului de badminton

1 august. Un fan al Braziliei, înconjurat de un steag al Rusiei, în timpul meciului de volei dintre cele două echipe.

1 august. Catherine, Ducesa de Cambridge, s-a întâlnit astăzi cu sportivii lotului britanic, în oraşul olimpic. În imagine, alături de înotătoarea Rebecca Adlington

1 august. Kate, alături de cumnatul său, prinţul Harry (stânga) şi de primarul oraşului olimpic, Sir Charles Allen (dreapta)

31 iulie. Kobe Bryant trece de tunisianul Romdhane şi înscrie în timpul preliminariilor rundei A, în timpul meciului de baschet desfăşurat aseară pe Basketball Arena, din Londra