Evenimentul Zilei > Actualitate > Jelena Ostapenko: „Știam că Simona este o jucătoare mare. Am încercat însă să joc agresiv și totul mi-a ieșit”
Jelena Ostapenko: „Știam că Simona este o jucătoare mare. Am încercat însă să joc agresiv și totul mi-a ieșit”

Jelena Ostapenko: „Știam că Simona este o jucătoare mare. Am încercat însă să joc agresiv și totul mi-a ieșit”

Jelena Ostapenko a explicat cum a reușit să se impună în finala de la Roland Garros, în partida cu Simona Halep și a declarat că este și ea uimită de succesul obținut.

Jelena Ostapenko a vorbit, la finalul partidei cu Simona Halep, câștigată cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, despre tactica pe care a folosit-o contra tenismenei din Constanța. Sportiva din Letonia a afirmat că a încercat să fie cât mai ofensivă și să se agațe de orice minge.

„Știam că Simona este o jucătoare mare. Am încercat însă să joc agresiv și totul mi-a ieșit. Am luptat pentru fiecare punct. Sunt cu adevărat bucuroasă că sunt letonă și că-mi reprezint țara. Sunt atât de bucuroasă să câștig aici, nu pot crede că am reușit. A fost întotdeauna visul meu și acum s-a împlinit", a declarat Ostapenko, citată de presa internațională. „Cunosc istoria și știu că în ziua în care m-am născut, Gustavo Kuerten a câștigat primul său titlu la Roland Garros. Nu am cuvinte, este visul meu”, a spus Ostapenko.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: