Evenimentul Zilei > Politica > JAFO, FINUL ŞI SRI, axa care poate da VIITORUL MINISTRU DE INTERNE. Cine este personajul al cărui nume APARE ÎN DOSARUL RETROCEDĂRILOR şi care poate deveni LUP PAZNIC LA OI?
JAFO, FINUL ŞI SRI, axa care poate da VIITORUL MINISTRU DE INTERNE. Cine este personajul al cărui nume APARE ÎN DOSARUL RETROCEDĂRILOR şi care poate deveni LUP PAZNIC LA OI?

JAFO, FINUL ŞI SRI, axa care poate da VIITORUL MINISTRU DE INTERNE. Cine este personajul al cărui nume APARE ÎN DOSARUL RETROCEDĂRILOR şi care poate deveni LUP PAZNIC LA OI?

Jafo, finul şi SRI, axa care poate da viitorul ministrul de Interne.

Conform flux24.ro, Gabriel Vlase este favorit pentru a ocupa funcţia de ministru de Interne în viitorul guvern PSD. Originar din Bacău, Vlase este unul dintre apropiaţii lui Viorel Hrebenciuc, iar numele lui a apărut în Dosarul Retrocedărilor, în care Hrebenciuc este trimis în judecată.

De altfel, Vlase este şi finul controversatului Corneliu Iacobov – condamnat în dosarul RAFO şi eliberat recent – şi s-a remarcat şi prin pasiunea pentru serviciile secrete. Vlase a fost preşedintele Comisiei de Control SIE şi a urmat cursuri la Agenţia Naţională de Informaţii a SRI şi l-a asigurat pe Gheorghe Paltin Sturdza în Dosarul Pădurilor că va interveni pe lângă factori de decizie din judeţul Bacău pentru a-i facilita punerea în posesie asupra suprafeţelor de pădure retrocedate ilegal, informaţie care apare în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, citat de Agerpres.

Vlase şi-a făcut studiile la Academia Naţională de informaţii a SRI, iar între 2004 şi 2008 a fost vicepreşedinte al Comisiei de control SIE. Între 2008 şi 2012 a fost preşedintele acestei comisii, potrivit unui cv postat pe site-ul Camerei Deputaţilor,

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: