Evenimentul Zilei > Actualitate > JAF la UNIVERSITATEA “Ovidius” Constanța
JAF la UNIVERSITATEA “Ovidius” Constanța

JAF la UNIVERSITATEA “Ovidius” Constanța

Polițiștii din Constanța efectuează cercetări pentru depistarea autorului a cel puțin două jafuri la Universitatea “Ovidius” în timpul cărora a spart mai multe încăperi, a distrus un sistem de alarmare, furând două laptouri, un telefon mobil, peste 1200 de lei și mai multe doze de energizante.

Ultima spargere la Universitatea “Ovidius” din Constanța a avut loc noaptea trecută, polițiștii efectuând cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a furat. Paznicul campusului universitar l-a văzut pe autor cum iese pe geam, l-a alergat pentru a-l prinde, dar nu a reușit, hoțul dispărând în noapte.

La o altă spargere, care a avut loc în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, polițiștii au constatat că o persoană, neidentificată încă, dar cu aceeași constituție ca acelui din noaptea trecută, a intrat în cafeneaua de la parter a Campusului Universitar, a furat 1250 de lei și mai multe doze de energizant.

Suspectul, care a fost observat pe camerele de supraveghere din cafenea, ar fi ajuns, apoi, la etaj unde a distrus sistemul de alarmare de la birourile decanului și secretarului de  la Facultatea de Istorie și Științe Sociale, de unde a sustras două laptopuri și un telefon. 

Sâmbătă dimineața, pe 24 noiembrie, cu ocazia cercetării la fața locului, prin toate încăperile pe unde a trecut autorul, telefonul și cele două laptopuri de la Istorie ar fi fost găsite, abandonate într-o toaletă. Se presupune că suspectul a lăsat bunurile pentru a le recupera a doua zi când deși era sâmbăta, sunt încă ore în Campus. Polițiștii continuă investigațiile pentru identificarea și prinderea autorului.