Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf armat pentru distracție cu iubita. Este incredibil unde a fost găsit tâlharul din Gorj
Jaf armat pentru distracție cu iubita. Este incredibil unde a fost găsit tâlharul din Gorj

Jaf armat pentru distracție cu iubita. Este incredibil unde a fost găsit tâlharul din Gorj

Autorul unui jaf armat care a avut loc în luna februarie, în județul Gorj, a fost prins…acasă, la capătul a două luni de căutări. Polițiștii au anunțat că l-au capturat pe tâlhar, în locuința sa din Petroșani, după ce au percheziționat și apartamentul iubitei sale din Petrila, județul Hunedoara.

Polițiștii din Hunedoara au reușit să dea de urma unui bărbat, de 41 de ani, din Petroșani, presupusul autor al jafului armat care a avut loc la o casă de schimb valutar din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj. Suspectul a fost prins, miercuri dimineața, în în urma unei percheziții și condus la audieri.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 41 de ani a fost găsit la locuinţa sa, din Petroşani. Percheziții s-au făcut și la locuința concubinei bărbatului, o femeie din Petrila, transmite Informația Vaii Jiului..

„Poliţişti din cadrul IPJ Gorj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au continuat cercetările în cauza penală privind jaful armat comis de către o persoană necunoscută în ziua de 25 februarie 2019 la o casă de schimb valutar de pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, ocazie cu care au fost puse în executare doua mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Hunedoara, la locuinţa unui bărbat de 41 ani, din municipiul Petroşani şi cea a concubinei sale, din oraşul Petrila”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Din cercetări reiesee că, imediat după comiterea infracţiunii, suspectul ar fi abandonat hainele folosite în timpul tâlhăriei pe Defileului Jiului, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă ar fi fost schimbată la casele de schimb valutar din Petroşani şi Petrila, acolo unde locuiește iubita lui.

Jaful de la casa de schimb valutar a avut loc în data de 25 februarie, iar tâlharul, sub amenințarea unui pistol, ar fi deposedat casiera casei de schimb valutar de circa 7.000 de euro.

Atunci, Poliția Română transmitea că, la ora 9.17, oamenii legii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că un barbat necunoscut, având glugă pe cap, prin amenințare cu un pistol, ar fi deposedat casiera unei case de schimb valutar din orașul Bumbesti Jiu, de o suma de bani. Din informațiile obținute de anchetatori reiese că pistolul ar fi fost de tip airsoft.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: