Înarmat cu un cuțit și având pe față o cagulă, un bărbat a încercat să jefuiască un magazin, amenințând-o pe vânzătoare. Femeia a opus rezistență, dar cu prețul unor răni care îi puteau fi fatale. Atacatorul a tăiat-o pe mâini, cap și gât și doar intervenția unui trecător l-a oprit să comită o crimă îngrozitoare.

„În data de 18.11.2019, în jurul orelor 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor C-tin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă și, sub amenințarea cu un cuțit, a încercat să sustraga bani”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii admit că în ajutorul femeii a sărit un cetățean și laudă inițiativa „eroului din Gheorgheni”, cum îl numește stiridecluj.ro: „La scurt timp, a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încătușat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanța la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovada în acest caz”.

În acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.