Evenimentul Zilei > Social > Jaf armat în Cluj. Vânzătoarea, aproape să fie măcelărită
Jaf armat în Cluj. Vânzătoarea, aproape să fie măcelărită

Jaf armat în Cluj. Vânzătoarea, aproape să fie măcelărită

Un jaf armat petrecut luni seară în Cluj-Napoca se putea transforma într-o crimă oribilă.

Înarmat cu un cuțit și având pe față o cagulă, un bărbat a încercat să jefuiască un magazin, amenințând-o pe vânzătoare. Femeia a opus rezistență, dar cu prețul unor răni care îi puteau fi fatale. Atacatorul a tăiat-o pe mâini, cap și gât și doar intervenția unui trecător l-a oprit să comită o crimă îngrozitoare.

„În data de 18.11.2019, în jurul orelor 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor C-tin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă și, sub amenințarea cu un cuțit, a încercat să sustraga bani”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii admit că în ajutorul femeii a sărit un cetățean și laudă inițiativa „eroului din Gheorgheni”, cum îl numește stiridecluj.ro: „La scurt timp, a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încătușat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanța la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovada în acest caz”.

În acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.