Jador și-a mărit tariful pe măsura celebrității. Cât costă să-l aduci la nuntă pe celebrul manelist

Jador și-a mărit tariful pe măsura celebrității. Cât costă să-l aduci la nuntă pe celebrul manelist Sursa foto Instagram

Jador a devenit ceva mai scump, atunci când vine vorba despre tariful practicat la evenimente. Asta pentru că celebritatea câștigată în urma aparițiilor televizate l-a propulsat și în rândul publicului. Din ce în ce mai mulți oameni vor ca artistul să le cânte la nuntă sau la botez. Așa că nici Jador nu a rămas indiferent la acest aspect.

Drept urmare, manelistul și-a mărit tariful. Practic pentru un eveniment, Jador vă încântă contra sumei de 8.000 de euro. Nu de alta, dar ca mulți artiști are o trupă de instrumentiști care îl însoțesc. În acești bani, desigur că nu intră cei din dedicații, care pot să fie chiar mai mulți decât bani pretinși pentru cântare.

Tariful crește pentru străinătate

În străinătate se schimbă lucrurile. Potrivit informațiilor din spațiul public, acesta cere o taxă de 10.000 de euro, în afară de bilete de avion și cazare pentru el și instrumentiști. Chiar și în aceste condiții, artistul este unul dintre cei mai solicitați atunci când vine vorba despre cântări la evenimente. Cert este că din câștigurile sale, Jador dă o bună parte familiei lui.

Potrivit informațiilor din spațiul public, artistul își ajută foarte mult familia. Mai ales că nu a ascuns niciodată faptul că nu vine dintr-un mediu tocmai bogat, din contră. Drept urmare, manelistul are grijă acum de toți ai lui, așa se explică și de ce nu se fălește cu mașini scumpe sau alte achiziții luxuriante.

Ne puteți urmări și pe Google News
Jador

Jador. Sursa foto Instagram

Jador nu a luat mereu bani pe dedicații

Artistul n-a luat dintotdeauna bani pentru dedicații. ”A fost o perioadă când n-am acceptat bani la dedicații, vreun an de zile, după când am început să zic: „bine, hai”, s-a dat drumul la bani. Eu consideram că de ce să le iau banii la oameni, că e o escrocherie asta.

După insista unul sau chiar se supărau că nu le luam banii: „cum adică, dacă mie îmi place, de ce nu iei banii? E adevărul. Mie îmi place de tine, vreau să-mi cânți, ia banii ăștia.” „Dă-i încoace.” Atunci am făcut mai mulți bani în seara aia.”, a declarat Jador la un podcast.