Zanni, nou atac la adresa lui Alex Velea: Făcea piese doar cui genera bani

Zanni, nou atac la adresa lui Alex Velea: Făcea piese doar cui genera bani Zanni. Sursa foto: Facebook

Nu mai e un secret pentru nimeni că Zanni și Alex Velea nici măcar nu-și mai vorbesc, asta după ce celebrul cântăreț a fost cel care l-a ajutat pe câștigătorul Survivor să devină cunoscut și să se lanseze în muzică.

Zannidache a evitat să detalieze în mod deschis și punctual despre ruptura de Alex Velea, menționând doar că experiența cu artistul i-a oferit o lecție de viață, fie ea pozitivă sau negativă.

Zanni, despre ruptura de Alex Velea

„Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume.

Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”, a mărturisit Zanni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cântărețul a dat și alte detalii despre Velea și Antonia, precizând că mulți stăteau în jurul lor doar pentru a se afișa în fața lumii de pe rețelele sociale și pentru a strânge câteva like-uri.

În plus, Zannidache susține acum că nimic din jurul celor două vedete nu era autentic și că Velea, împreună cu cei din anturajul său, promovau excesiv iluzia unui stil de viață luxos și opulent, departe de realitate, de fapt.

Alex Velea și Antonia

Sursa foto: Alex Velea / Facebook

„În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat.

E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta”, a mai spus Zanni în podcastul „By Bursucu”.

Artistul spune că nu a avut niciodată o conexiune cu grupul lui Velea

Mai mult, Zanni a declarat că în perioada în care făcea parte din echipa lui Alex Velea a încercat să nu se conformeze rolurilor impuse de cele mai multe ori și au fost numeroase momente în care a dorit să părăsească studioul de muzică.

Zanni

Zanni. Sursa foto: Arhiva Evz

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta.

Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals”, a mai transmis Zanni.