A străbătut țara în lung și-n lat în căutarea undei voci românești demnă de toate laudele, iar toată aventura va fi urmărită în showul-concurs „Vedeta populară” care se va difuza la TVR1, din 22 octombrie. Iuliana Tudor și-a îmbogățit astfel bagajul de cunoștințe genereale în ceea ce privește viața la sat, iar câteva dintre secretele aflate au legătură și cu partea cosmetică. „Cele mai importante secrete care cred ca fac o femeie frumoasa sunt: dragostea, somnul, bunătatea, alimentația și sportul. Aceste principii se aplică oriunde, oricui. Eu, personal, înainte de sezonul rece consum Vitamina C, zilnic. Cătina cu miere și lămâia cu ghimbir și miere sunt de nelipsit. Plus multe legume și sport. Am o disciplină a orelor de masă, las aproximativ 4-5 ore între mese și sunt atentă și la cantitatea alimentelor din farfurie. Nu-mi refuz ceea ce-mi place, dar am grijă când și cât”, spune prezentatoarea. Cu mari emoții, Iuliana mărturisește că are mari așteptări de la emisiunea pe care o va prezenta: „Îmi doresc să asiguram continuitatea folclorului românesc la Televiziunea Română, să fie un succes pentru publicul de toate vârstele”.

A ales învățământul de stat pentru copilul ei 

Anul acesta, Tudor a început școala, iar mama lui l-a înscris la o școală de stat, deși avea posibilitatea să urmeze trendurile școlilor private: „Am ales sistemul de stat pentru că la rândul nostru am urmat acest sistem și consider că cine vrea să învețe, învață în orice sistem. Mă bucură că Tudor s-a adaptat foarte bine școlii, îi place și nu l-am auzit spunând că nu mai vrea să se trezească dimineața. Cât privește materiile, ca orice băiat, e atras de sport.”

S-a mai ciondănit cu soțul din cauza copilului

Despre mariajul ei, Iuliana vorbește zâmbind cu mândrie și împlinire. „21 de ani înseamnă multe etape de viață în care am construit împreună o familie și un echilibru. Am învățat că drumul în doi, și la bine și la greu, are aceeași direcție, oricâte răscruci apar pe parcurs”, a explicat bruneta. Totodată, chiar și în relația ei apar certuri și discuții, în special atunci când trebuie să ia decizii legate de copilul lor, Tudor. „Orice cuplu se resetează atunci când apar copiii. Totul se petrece după alte reguli, fiecare zi are altă dinamică și, firesc, apar contradicții. Nu cred că există părinți care să se fi pus de acord din prima în legătură cu tot ce ține de creșterea copilului. Nici noi nu facem excepție. Dar, în timp, cu răbdare și înțelegere de ambele părți, se ajunge la abordări comune. Noi am împărțit foarte clar ce face fiecare și functionează”, mai spune Iuliana