Evenimentul ZileiMondenIulia Vântur, la un pas de moarte. Cum s-a trezit în infern!

Iulia Vântur, la un pas de moarte. Cum s-a trezit în infern!

Iulia Vântur, la un pas de moarte. Cum s-a trezit în infern!
Iulia Vântur nu poate să uite cea mai urâtă vacanță în care a fost. Frumoasa vedetă a trăit clipe de groază în urmă cu două luni.

Iulia Vântur a vrut să se relaxeze și să uite pentru o clipă de agitația orașului. Din păcate, acolo a avut parte de o experiență pe care nimeni nu și-o dorește. Cât timp se relaxa în Bali, Indonezia, Iulia a trecut printr-un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter.

Vedeta a povestit cum a fost trezită de un sunet extrem de puternic. Iulia Vântur a retrăit fiecare moment și a dezvăluit cum i-au trecut prin fața ochilor toate momentele importante trăite de-a lungul vieții. Acest eveniment a pus totul în perspectivă pentru ea.

Cutremurul pe care Iulia Vântur l-a trăit în vacanță a avut 5,7 grade pe scara Richter, dar intensitatea la care s-a resimțit cutremurul a fost una cu mult mai mare, a spus vedeta.

„Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc să nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce ai făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul”, a povestit Iulia Vântur, într-un interviu la Antena Stars.

Iulia Vântur are o relație de mult timp cu celebrul actor indian Salman Khan. Presa din India spune că cei doi se pregătesc de nuntă, ba chiar că Salman Khan i-ar fi cumpărat un inel cu diamant, extrem de scump. Inelul i-ar fi fost dăruit Iuliei chiar de ziua ei de naștere.

Salman Khan a stabilit chiar și data nunții, însă nu a menționat anul. „Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat actorul în urmă cu trei ani pentru Bollywood Life.

 


Accesează: