Iulia Vântur, în rolul turistului japonez

Iulia Vântur, în rolul turistului japonez

HOBBY. Vedeta de la Pro TV preferă vacanţele active, în care fotografiază tot ce-i iese în cale.

Vara acesta o va prinde pe Iulia Vântur departe de casă, deoarece va călători peste mări şi ţări pentru a ajunge la destinaţia de vacanţă. „Încă nu am luat o decizie, dar am câteva destinaţii îndepărtate în care mi-ar plăcea să-mi petrec vacanţa - ori peste Oceanul Atlantic, ori dincolo de Pacific”, spune vedeta de la Pro TV. Iuliei îi plac foarte mult destinaţile calde, exotice, însă recunoaşte că nu rezistă mai mult de două zile cu un program care cuprinde doar plajă şi relaxare.

„Îmi plac apa, soarele, însă nu cred că rezist mai mult de două zile fără să fac nimic. De cele mai multe ori mă întorc mai obosită din vacanţă pentru că-mi place să descopăr cât mai multe locuri, obiceiuri etc. Sunt micul turist japonez care aleargă să vadă şi să pozeze cât mai multe obiective turistice.” Iulia Vântur este „antrenată” de mică pentru astfel de vacanţe active, datorită taberelor în care o trimiteau părinţii în fiecare an.

„Vara mi-o petreceam toată la mare. Mergeam o dată în tabără la Năvodari, apoi cu părinţii şi cu rudele apropiate, nu ratam nicio plecare, eram prima la apel. De mică mi-a plăcut să călătoresc şi acum am aceeaşi pasiune. Cel mai mult mi-a plăcut în tabăra de la Covasna. Acolo am petrecut clipe minunate şi mi-am făcut mulţi prieteni, cu unii dintre ei încă păstrez legătura.”

Ne puteți urmări și pe Google News

PROGRAM

  • Iulia alocă puţin timp televizorului, însă nu ratează jurnalele de ştiri, documentarele, „anumite talk-show-uri sociale, filmele psihologice şi comediile”.