Evenimentul Zilei > Actualitate > Iulia Vântur a dat LOVITURA în INDIA. ADEVĂRUL despre viața ei de ACOLO. MĂRTURISIRI INCENDIARE „Nu credeam niciodată ca o să…”
Iulia Vântur a dat LOVITURA în INDIA. ADEVĂRUL despre viața ei de ACOLO. MĂRTURISIRI INCENDIARE „Nu credeam niciodată ca o să…”

Iulia Vântur a dat LOVITURA în INDIA. ADEVĂRUL despre viața ei de ACOLO. MĂRTURISIRI INCENDIARE „Nu credeam niciodată ca o să…”

Iulia Vântur, una dintre faimoasele prezentatoare TV din România și presupusa iubită a lui Salman Khan, este pregătită să își facă debutul la Bollywood cu filmul Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala. Ea va juca rolul devotatei zeițe Krishna, iar în posterul filmului pare aproape de aproape de nerecunoscut, purtând un costum tradițional ipresionant.

Actrița a prezentat primul afiș al filmului și a scris: „Sunt încântată să împărtășesc cu primul afiș al filmului meu. Sunt mândră că fac parte dintr-un proiect ce are un mesaj social foarte puternic. Ridicați-vă și vorbiți ceea ce nu s-a vorbit. Sper că vei fi cu noi în această călătorie. Împrăștie dragoste! #RadhaKyonGoriMainKyonKaala #movie #NameShameTheRapists #new”.

Iulia este prezentă în mod constant la petrecerile Bollywood și este adesea văzută în compania membrilor familiei lui Salman. Salman nu a și-a exprimat public până la acest moment acordul cu privire la film sau poster.

Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a declarat că nu a venit în India pentru a își construe o careieră în lumea artistică. „Aveam o carieră și în România. Mă descurcam foarte bine acolo. Viața te poate duce ântr-un loc unde întâlnești anumiți oameni, care devin foarte speciali. Viața se schimbă și trebuie să îți prioritezi lucrurile. Nu m-am gandit că se va întâpla asta niciodată. Să stau astăzi, aici cu voi, și să vrbesc despre un film în care voi juca”.