Actrița a prezentat primul afiș al filmului și a scris: „Sunt încântată să împărtășesc cu primul afiș al filmului meu. Sunt mândră că fac parte dintr-un proiect ce are un mesaj social foarte puternic. Ridicați-vă și vorbiți ceea ce nu s-a vorbit. Sper că vei fi cu noi în această călătorie. Împrăștie dragoste! #RadhaKyonGoriMainKyonKaala #movie #NameShameTheRapists #new”.

Iulia este prezentă în mod constant la petrecerile Bollywood și este adesea văzută în compania membrilor familiei lui Salman. Salman nu a și-a exprimat public până la acest moment acordul cu privire la film sau poster.

Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a declarat că nu a venit în India pentru a își construe o careieră în lumea artistică. „Aveam o carieră și în România. Mă descurcam foarte bine acolo. Viața te poate duce ântr-un loc unde întâlnești anumiți oameni, care devin foarte speciali. Viața se schimbă și trebuie să îți prioritezi lucrurile. Nu m-am gandit că se va întâpla asta niciodată. Să stau astăzi, aici cu voi, și să vrbesc despre un film în care voi juca”.