Îţi merge prost? Ai ghinion? Probabil AI ÎNCĂLCAT CELE 7 LEGI ALE UNIVERSULUI. Ce să faci pentru a-ţi merge mai bine?

Îţi merge prost? Ai ghinion? Probabil AI ÎNCĂLCAT CELE 7 LEGI ALE UNIVERSULUI. Ce să faci pentru a-ţi merge mai bine?

Există 7 legi fundamentale ale Universului, care odată cunoscute s-ar putea să te ajute să nu faci greşeli. De asemenea, ele pot contribui la armonia şi la fericirea din viaţa ta.

Acestea sunt cele 7 legi ale Universului, conform caplimpede.ro.

Legea pustietăţii

Când ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. La fel procedează şi cu hainele. Renunţă la stereotipuri. Tot ce e nou va veni când vei scapă de tot ce e vechi în viaţa ta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legea circulaţiei

Trebuie să fii gata să pierzi ceea ce îţi aparţine, pentru a primi ceea ce ai nevoie.

Legea imaginaţiei

Trebuie să dai libertate imaginaţiei tale. Descrie ziua perfectă din viaţa ta şi nu îi povesti nimănui, cu excepţia singurei persoane în care ai încredere. Păstrează descrierea şi în timpul liber reciteşte-o.

Legea talentului

Omul poate atinge apogeul dezvoltării personale doar prin gândirea, intuiţia şi imaginaţia sa.

Legea dăruirii şi a primirii

Dacă oferi ceva, vei primi de zeci de ori mai mult. Împarte binecuvântarea primită cu oamenii din jur. Foloseşte calităţile deosebite pe care le ai pentru a nu-l jigni pe cel Suprem.

Legea zeciuielii

Universul îşi va lua întotdeauna ceea ce îi aparţine şi niciodată nu ştii când ceea ce ţi-a fost luat ţi se va întoarce înapoi. Ce ai oferit ţi se poate întoarce înapoi printr-o nouă prietenie sau însănătoşire.

Legea iertării

Iertă-i pe cei din jurul tău şi vei fi fericit, pentru că dacă sufletul tău este plin de invidie, iubirea nu îşi va găsi loc în el. Scapă de sentimentele negative care te distrug şi nu îţi dau linişte.