Evenimentul ZileiMondenIstoria se repetă pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut Alex Bodi

Istoria se repetă pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut Alex Bodi

Istoria se repetă pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut Alex Bodi
Unii se așteptau, alții erau ferm convinși că Bianca Drăgușanu nu se va mai împăca cu soțul ei, mai ales că peste câteva zile urmau să semneze actele de divorț.

Invitată la un eveniment monden, blondina a venit însoțită de afacerist, ambii cu zâmbetul pe buze, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei.

Se pare că ar exista un motiv bine întemeiat, pentru care Bianca Drăgușanu să fi trecut peste violența fizică a soțului ei. Este oare fosta prezentatoare însărcinată pentru a doua oară? Nu ar fi exclusă această posibilitate. Întrebat de reporterul Click! ce anume își dorește de Bianca, Alex Bodi i-a răspuns la ureche dorințele sale, iar blondina a intervenit rapid spunând: „Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”.

Trecutul intim al Biancăi Drăgușanu nu a scăpat de o analiză atentă a celor care o ”urmăresc”, aproape pas cu pas, pe Bianca, iar dacă se ajunge la capitolul ”virginitate” atunci totul devine incitant. Blondina a mărturisit că, atunci când și-a început viața sexuală, a avut parte de experiențe traumatizante. Avea 17 ani atunci când a spus ”adio” virginității, numai că partenerul ei s-a purtat ”ca un dobitoc”.

“Mi-am inceput viata sexuala inainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc”, a povestit Bianca Drăgușanu în timpul unei emisiuni.

Și alți apropiați ai Biancăi i-au susținut povestea. Partenerul de atunci al Biancăi Drăgușanu era un ”frumușel”, ce-i drept, numai că nu punea suflet și era interesat doar de… propria persoană. ”Era un baiat frumusel din Calan, care le aburea pe toate fetele, insa nu ramanea cu niciuna! Dragusanu a pus suflet in relatia cu el, dar nu merita, era un om pe care il interesa doar persoana lui! Multe dintre domnisoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamagite!”, au spus surse din apropierea Biancai Dragusanu, conform tabu.ro.


Accesează: