Invitată la un eveniment monden, blondina a venit însoțită de afacerist, ambii cu zâmbetul pe buze, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei.

Se pare că ar exista un motiv bine întemeiat, pentru care Bianca Drăgușanu să fi trecut peste violența fizică a soțului ei. Este oare fosta prezentatoare însărcinată pentru a doua oară? Nu ar fi exclusă această posibilitate. Întrebat de reporterul Click! ce anume își dorește de Bianca, Alex Bodi i-a răspuns la ureche dorințele sale, iar blondina a intervenit rapid spunând: „Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”.

Trecutul intim al Biancăi Drăgușanu nu a scăpat de o analiză atentă a celor care o ”urmăresc”, aproape pas cu pas, pe Bianca, iar dacă se ajunge la capitolul ”virginitate” atunci totul devine incitant. Blondina a mărturisit că, atunci când și-a început viața sexuală, a avut parte de experiențe traumatizante. Avea 17 ani atunci când a spus ”adio” virginității, numai că partenerul ei s-a purtat ”ca un dobitoc”.

“Mi-am inceput viata sexuala inainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc”, a povestit Bianca Drăgușanu în timpul unei emisiuni.

Și alți apropiați ai Biancăi i-au susținut povestea. Partenerul de atunci al Biancăi Drăgușanu era un ”frumușel”, ce-i drept, numai că nu punea suflet și era interesat doar de… propria persoană. ”Era un baiat frumusel din Calan, care le aburea pe toate fetele, insa nu ramanea cu niciuna! Dragusanu a pus suflet in relatia cu el, dar nu merita, era un om pe care il interesa doar persoana lui! Multe dintre domnisoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamagite!”, au spus surse din apropierea Biancai Dragusanu, conform tabu.ro.