Evenimentul Zilei > International > Isterie creată de un joc riscant pe Tik Tok. Adolescenta a murit
Isterie creată de un joc riscant pe Tik Tok. Adolescenta a murit

Isterie creată de un joc riscant pe Tik Tok. Adolescenta a murit

Adolescenții din întreaga lume se dau în vânt după o provocare deosebit de periculoasă apărută pe aplicaţia TikTok. Jocul riscat a dus la mai multe răni grave în rândul minorilor și chiar la decesul unei fete de 16 ani.

Provocarea se numește „Skull Breaker” sau „Spărgătorul de capete” implică trei copii care stau în linie, unul lângă celălalt, pregătiți să sară, arată romaniatv.net. În timp ce persoana din mijloc efectuează săritura, cele aflate la stânga și la dreapta acesteia o lovesc puternic peste picioare, din spate, astfel încât, de cele mai multe ori, îi provoacă o căzătură serioasă.

Provocarea e ca persoana din mijloc să fie suficient de agilă și să transforme acest implus într-un salt pe spate. Numai că, în cele mai multe cazuri, totul se termină cu rănirea copilului

Celebra provocare a provocat decesul unei adolescente din Brazila, în luna decembrie, pentru că persoana din mijloc nu a reacționat suficient de repede, pe cât ar fi trebuit.

Tinerii sunt tentați să posteze astfel de filmulețe pe reţeaua de socializare pentru a atrage cât mai multe vizualizări. TikTok, o aplicație gratuită, este cea mai populară printre tinerii cu vârsta sub 16 ani.