De când are probleme mari cu banii, aparițiile lui Irinel Columbeanu sunt din ce în ce mai rare. Cu toate astea, el încă își face timp să se vadă cu apropiații săi și să răsfețe la restaurant.
Irinel Columbeanu (65 de ani) nu a renunțat la ieșirile la restaurant, chiar dacă a pierdut toate femeile din viața lui și sume uriașe de bani. De curând, fostul soț al Monicăi Gabor a fost surprins cu apropiatul său Ion Boschet la o terasă de fițe din Capitală.
Irinel Columbeanu a purtat o pereche extravagantă de pantofi bărbătești și haine de firmă. Fostul milionar de la Izvorani s-a răsfățat cu preparate alese și cu o bere neagră. El și Ion Boschet au stat la terasa de fițe din Capitală mai bine de 50 de minute, potrivit Mediaflux.
Irinel Columbeanu, probleme grave cu banii
Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme financiare de câțiva ani. El a renunțat la vila luxoasă din Izvorani și s-a mutat într-un apartament din Colentina. Acesta și-a vândut și mașinile de lux pentru a scăpa de datorii.
Mai mult, o bancă și o firmă de executări silite l-au dat pe Irinel Columbeanu în judecată pentru a-și recupera pagubele. Este vorba despre fosta Marfin Bank, care astăzi se numește Vista Bank. Executarea silită în acest dosar a fost încuviințată prin două încheieri succesive, de Judecătoria Buftea și Judecătoria Sectorului 1 București.
Pe 9 septembrie 2022, Turbocim S.R.L., firma care i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu, a primit o adresă în care i se comunică înființarea propririi, în ceea ce privește datoriile restante. La scurt timp, Judecătoria Sectorului 1 a declinat competența de soluționare în favoarea Judecătoriei Buftea. Aceasta din urmă a invocat, din oficiu, excepția necompetenței teritoriale a instanței.
Înalta Curte de Casație și Justiție a precizat, la considerentul nr.71, că ulterior admiterii cererii de încuviințare a executării silite, calitatea de instanță de executare a judecătoriei care a încuviințat executarea nu doar că este câștigată, dar și rămâne aceeași pe întreaga durată a procedurii execuționale.
Decizia Înaltei Curții arată că, în executarea silită a firmei condusă de Irinel Columbeanu, nicio altă instanță nu va putea fi apreciată drept instanță de executare.