"Irinel Columbeanu ar face orice să o supere pe Monica"

"Irinel Columbeanu ar face orice să o supere pe Monica"

Fosta avocată a fotomodelului exclude orice posibilitate de împăcare, punând acţiunile omului de afaceri pe seama orgoliului său. "Nu este diperat că a pierdut custodia copilului. E disperat că a pierdut", spune Zamfira Stepănescu.

Împăcarea dintre cei doi soţi Columbeanu, care părea să se încheie în urmă cu câteva zile, a fost doar de ochii lumii, căci scandalul este departe să se fi terminat.

Lucrurile păreau să se aşeze pe un făgaş firesc în momentul în care Monica Columbeanu l-a primit pe Irinel în apartamentul ei, o locuinţă "cu chirie" în care aceasta va locui împreună cu fiica sa. Monica i-a permis omului de afaceri să-şi vadă fetiţa, în încercarea de a demonstra că a trecut peste incidentele din trecut şi peste faptul că Irinel a ţinut-o la poartă în perioada în care Irina stătea la Izvorani. Monica pare să schimbe acum strategia de apărare şi, o dată cu asta, şi locuinţa: ea dă cartierul 13 Septembrie pe Pipera.

Conform apropiaţilor, Monica s-a mutat cu chirie într-un apartament din zona Pipera, pe care intenţionează să-l cumpere. În urmă cu două zile, Monica a făcut şi o cerere de recuzare a judecătoarei Ioana Roxana Petcu, magistratul care a decis iniţial că Irina trebuie să rămână cu tatăl său, Irinel Columbeanu, până la terminarea procesului de divorţ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un război relansat

Lucrurile au redevenit tensionate în momentul în care omul de afaceri şi-a petrecut o zi întreagă în faţa uşii apartamentului Monicăi, încercând să dea de Monica şi de Irina.

Toate eforturile pe care lea făcut Irinel Columbeanu, spune el, au fost în zadar. Vecinii i-au spus că nu au mai văzut-o pe Monica de câteva zile bune, dar cu toate acestea, conform relatărilor lui Irinel, din apartament se auzeau plânsete de copil.

Columbeanu s-a dus la grădiniţă pentru a se interesa de Irina şi când a văzut că micuţa nu era, a dat fuga la Protecţia Copilului, unde şi-a acuzat soţia că se poartă urât cu Irina şi că nu o duce la grădiniţă. De câteva zile, însă, micuţa merge la o altă gră di niţă cu pretenţii, situată foarte aproape de noul cămin. Mai mult, Irinel poate vedea copilul doar dacă vrea Monica. Până nu va deschide un proces de vizitare a minorei, el nu are niciun drept asupra copilului şi poate intra în contact cu Irina doar cu acordul Monicăi.

"Excludeţi orice posibilitate de împăcare"

"Cei doi soţi Columbeanu nu se vor mai împăca niciodată deoarece Monica Columbeanu nu a divorţat de el pentru simplu fapt că domnul s-a bălăcit cu fetele prin piscină, ci pentru că, aşa cum aţi văzut, s-a comportat cu ea la fel cum a făcut-o pe parcursul divorţului. Aşa s-a comportat şi în perioada în care au fost căsătoriţi, deci excludeţi această posibilitate de împăcare. Presa într-adevăr poate a avut la un moment dat impresia că părţile se vor împăca, dar este exclus aşa ceva", a spus Zamfira Stepănescu, avocata care a reprezentat-o pe Monica Columbeanu din momentul în care a izbucnit acest scandal.

"Domnul Columbeanu nu este disperat că a pierdut custodia copilului, ci este disperat că a pierdut. Nu suportă această idee. Dacă a putut să stea fără să-şi vadă fetiţa patru luni, timp în care Irina a stat cu mama sa în America, asta înseamnă că poate să stea fără ea. Dânsul a aflat în luna ianuarie că Monica o bate pe fetiţă, dar a luat măsuri abia în momentul când aceasta a intentat procesul de divorţ. Vrea să facă orice doar să o supere pe Monica, cu toate că ea a fost o doamnă şi l-a primit în casă ca să o vadă pe Irina, lucru pe care el nu l-a făcut în momentul când avea custodia fetei, ba mai mult, nu numai că nu o primea în casă, ci nici măcar nu îi permitea să o vadă pe aceasta", a mai adăugat avocata Zamfira Stepănescu.