Irina Tănase, tot mai provocatoare. Ce mesaje transmite fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, tot mai provocatoare. Ce mesaje transmite fosta iubită a lui Liviu Dragnea Sursa foto: Arhiva EVZ

Fosta iubită a fosului șef PSD a revenit pe rețeaua socială după o pauză lungă. Acum, Irina Tănase, mai îndrăzneaţă ca niciodată. Cum s-a fotografiat fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Cu siguranță că fostul șef al PSD va fi gelos.

Irina Tănase a revenit a revenit în atenția publică după o pauză de aproape un an. Astfel, se poate vedea că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a devenit mult mai îndrăzneață.

Irina Tănase a pozat în mașină, purtând un decolteu generos și este toată numai un zâmbet. Semn că Liviu Dragnea a fost dat uitării și altcineva îi face zilele frumoase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina Tănase este foarte fericită și nu de acum. La începutul acestui an a postat fotografii dintr-o frumoasă vacanță la Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite.

Cum era îmbrăcată fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Fosta iubită a fostulul șef al PSD apare îmbrăcată într-o rochie deschisă la culoare, purtând o geantă neagră și o pereche de papuci Hermes, care costă circa 600 de euro.

Irina Tănase

Irina Tănase. Sursa foto: Instagram

”TBT”, a scris Irina Tănase în descrierea fotografiei, ceea ce înseamnă ”throwback thursday”, în acea zi, expresie folosită des în mediul online, pentru repostarea pozelor mai vechi.

Și la secțiunea Instastory, tot la începutul lui 2023, Irina Tănase a distribuit o fotografie nouă, fosta iubită a lui Liviu Dragnea arătându-le prietenilor ei virtuali ce buchet uriaș cu trandafiri roșii și roz a primit. ”Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă”, a scris ea în descrierea fotografiei.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu a spus de la cine este buchetul de trandafiri, nici cu cine a fost în vacanța exotică, însă se poate presupune că este înlocuitorul fostului șef al PSD.

Cu cine s-a iubit Irina Tănase vara trecută

Însă, în vara lui 2022, Playtech.ro a scris că Irina Tănase are un nou iubit. Iubitul de atunci, poate și cel de acum, era Roger El Akoury. De origine libaneză, fost patron al lanțului de farmacii Sensiblu. Dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

La acea vreme, ei au fost surprinși împreună, luând masa în oraș. Până acum, cei doi nu au vorbit public despre o relație. Nici nu au confirmat, nici nu au infirmat zvonurile și imaginile apărute în ziare.

În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, despre acesta s-a spus că ar avea o relație cu Oana Leonte. O profesoară de franceză. Însă. Liviu Dragnea a spus printr-un mesaj public, pe rețelele sociale, că nu dorește să facă un subiect public din viața lui privată.

Liviu Dragnea, 58 de ani, avea o relație cu Irina Tănase, 29 de ani. Cei doi ani și jumătate de detenție ai fostului lider PSD au apropiat cuplul și mai mult. Cu toate astea, în decembrie 2021 s-a spus că Irina ar fi fost părăsită de Liviu Dragnea. Fapt confirmat ulterior de aceasta.