Evenimentul Zilei > Politica > IPOTEZĂ HALUCINANTĂ a unui europarlamentar PSD: DRAGNEA E POSEDAT DE SPIRITUL LUI CEAUŞESCU!
IPOTEZĂ HALUCINANTĂ a unui europarlamentar PSD: DRAGNEA E POSEDAT DE SPIRITUL LUI CEAUŞESCU!

IPOTEZĂ HALUCINANTĂ a unui europarlamentar PSD: DRAGNEA E POSEDAT DE SPIRITUL LUI CEAUŞESCU!

Spiritul răzbunător al dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu s-a întors la viaţă prin intermediul lui Liviu Dragnea, care este „cel mai nociv personaj politic de la Revoluţie până în prezent”, susţine, pe Facebook, europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan.

EVZ vă prezintă declaraţiile social-democratului, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Liviu Dragnea.

„Spiritul lui Ceauşescu s-a întors prin Dragnea!”

„Nu mai am nicio indoiala, Liviu Dragnea este razbunarea lui Nicolae Ceausescu dupa 28 de ani. Am permanent sentimentul ca spiritul lui Ceausescu s-a intors prin Liviu Dragnea ca sa rada de noi. Sa ne arate ca se poate sa mult mai rau.

„Cel mai nociv personaj politic de la Revoluţie până în prezent!”

Amestecul asta nociv de derapaje dictatoriale, de lipsa de respect fata de opiniile altora, de intelegeri obscure la tenis sau la taiat porcul cu serviciile secrete, lipsa de scrupule in incercarea de a pune mana pe puterea absoluta in Romania, goana bolnavicioasa spre imbogatire, cu orice pret, total in afara legilor acestei tari, puseele de autoritate urmate de incercari jenante de victimizare… toate fac din Liviu Dragnea cel mai nociv personaj politic de la Revolutie pana astazi.

Corupţia, dicatura şi demagogia

Am incredere foarte mare in tinerii care erau prea mici la Revolutie ca sa fi preluat din tarele comunismului. Am mare incredere ca acestia vor respinge coruptia, dictatura si demagogia. Sunt convins ca Liviu Dragnea este ultima rabufnire a mostenirii lasate de Nicolae Ceausescu”, scrie Cătălin Ivan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: