Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionuț Lupescu a vorbit despre Simona Halep: „E ambasadoarea principală a țării. Ar trebui să-i punem lauri de aur”
Ionuț Lupescu a vorbit despre Simona Halep: „E ambasadoarea principală a țării. Ar trebui să-i punem lauri de aur”

Ionuț Lupescu a vorbit despre Simona Halep: „E ambasadoarea principală a țării. Ar trebui să-i punem lauri de aur”

Aflat la Cluj-Napoca, acolo unde asistă la întâlnirea dintre România și Elveția, din barajul pentru promovarea în Grupa Principală a Fed Cup, Ionuț Lupescu a vorbit în termeni elogioși despre Simona Halep.

Ionuț Lupescu se află la Cluj-Napoca, în acest weekend, și asistă la întâlnirea pe care România o dispută cu reprezentativa Elveției, în Fed Cup. „Kaiserul” a fost încântat de victoriile obținute de Simona Halep și Irina Begu în prima zi, și a vorbit la superlativ despre lidera ierarhiei mondiale.

„Au fost două partide bune, fetele au dat totul, mă bucur că au câștigat. Cred că nu realizăm cât de important este să avem o așa echipă, să avem numărul 1 în lume. E ambasadoarea principală a țării. Ar trebui să-i punem lauri de aur. Din păcate la noi nu este atât de apreciată pe cât ar trebui. Eu sunt extrem de mândru de ceea ce face ea pentru ea. Sunt fanul ei, mă bucur că fetele au câștigat azi. Sper ca și mâine să învingă", a spus Lupescu la Digi Sport.