Evenimentul Zilei > Monden > Ionel Ganea și fosta soție continuă lupta pentru avere. Miza procesului este uriașă
Ionel Ganea și fosta soție continuă lupta pentru avere. Miza procesului este uriașă

Ionel Ganea și fosta soție continuă lupta pentru avere. Miza procesului este uriașă

Ionel Ganea a câștigat un proces cu Dana Iaru, cu care se află în proces de divorț. Trei vile reprezintă miza, fosta soție a fotbalistului dorind acces la una dintre ele.

 

Dana Iaru a înaintat în luna iunie acțiune la Judecătoria Făgăraș, prin care cerea acces la una dintre cele trei vile deținute împreună cu Ionel Ganea, cei doi fiind încă în divorț, potrivit cancan.ro.

„Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții. Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații.

Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera”, declara, în luna iunie, Dana Iaru.

Decizia judecătorilor a fost pronunțată zilele trecute, nefiind favorabilă Danei Iaru. Ionel Ganea a câștigat din nou, lucru care a stârnit disperarea Danei Iaru.

„Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții”, a comunicat instanța.

Dana Iaru, șocată de verdictul magistraților

Ziariștii au luat legătura cu Dana Iaru, care a declarat că este șocată de verdictul magistraților. Ea susține că Ionel Ganea ar avea influență maximă în justiție. Potrivit Danei Iaru, judecătoarea care a dat sentința a fost colegă de școală cu fostul internațional, cei doi având o relație specială.

“Sincer, parcă trăiesc într-o altă lume. Acum încep să realizez și să pun cap la cap toate mesajele de amenințare din partea lui Ganea Ioan Viorel. Care sună așa: «Nu îți mai cheltui banii pe procese că nu o să câștigi nimic, am avut eu grijă să nu dorm», «O să câștigi ce ai câștigat și la divorț, adică nimic». Întreb și eu dacă este corect, legal, normal, ca unul să încaseze chiria în totalitate și altul să plătească taxe și impozite…

Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer. Clar și fără niciun dubiu, atitudinea doamnei judecător care, în prima fază, trebuia să se abțină de la această cauză, dânsa fiind fosta colegă de școală cu Ganea Ioan Viorel. Și mai ales că a fost în vizită la reședința noastră din Gura Văii. I-a trebuit mai bine de un an și jumătate să dea o asemenea soluție. Era de așteptat… A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”, a declarat Dana Iaru.

„M-a dat afară din casă”

Ionel Ganea și Dana Iaru sunt încă, în proces de divorț. În primă fază, magistrații au decis separarea. Fostul atacant a făcut însă apel. Dana Iaru l-a acuzat pe fotbalist că în timpul căsniciei, a fost violent cu ea.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, declara Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: