Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Ion Țiriac, îmbrăcat de propriul șofer, înainte să ia masa la restaurant. Foto și Video

Exclusiv. Ion Țiriac, îmbrăcat de propriul șofer, înainte să ia masa la restaurant. Foto și Video

Exclusiv. Ion Țiriac, îmbrăcat de propriul șofer, înainte să ia masa la restaurant. Foto și Video
Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Miliardarul este recunoscut pentru bogăția sa, pe care o afișează des. În ultimul timp, comportamentul său de magnat a devenit tot mai vizibil.

Ion Țiriac nu renunță la obiceiurile sale nici în la bătrânește. Miliardarul a fost recent surprins în nordul Capitalei de paparazzi Evenimentul Zilei.

Comportamentul său a fost destul de vizibil, în special când a fost fotografiat în timp ce șoferul său îl ajuta să se îmbrace, într-o manieră specifică a unui adevărat patron.

Ion Țiriac, îmbrăcat de șofer

Când auzim numele lui Ion Țiriac, unii îl asociază cu terenurile de tenis, în timp ce pentru majoritatea, imaginea lui este cea a unui om de afaceri la patru ace din România.

De data aceasta, omul de afaceri a apărut îmbrăcat într-un mod tineresc, purtând blugi strâmți, ochelari de soare și adidași. Ion Țiriac a fost văzut la un restaurant din zona Floreasca.

Șoferul miliardarului a fost primul care a coborât și i-a deschis patronului Țiriac ușa mașinii. Cu atenție la fiecare mișcare, Țiriac senior s-a dat jos pentru a fi ajutat să se îmbrace. Fără să se chinuie prea mult, fostul campion de tenis, purtând o șapcă de sport și un tricou roz, a mers apoi spre restaurant.

Un aspect notabil care a captat atenția a fost schimbarea siluetei fostului sportiv. Acesta a acumulat puțină greutate în ultimul timp. La vârsta sa, de 84 de ani, acest lucru nu este neobișnuit și este de înțeles.

Miliardarul, mult mai galant decât Iohannis

Dacă Țiriac a așteptat cuminte până ce ușa mașinii i-a fost deschisă ca să fie îmbrăcat, nu același lucru putem spune despre Iohannis. În 2015, fără să mai țină cont de imaginea pe care o are, actualul președinte a făcut un gest nedemn.

Klaus Iohannis a manifestat o rară stare de enervare în momentul în care a coborât din avion. El s-a îndreptat spre limuzina oficială aflată în apropierea scării aeronavei.

Președintele a ajuns la ușa limuzinei fără să fie însoțit de vreun membru al delegației sau organizator. Cu un gest de nemulțumire, și-a scos singur haina și, după ce a așteptat câteva secunde să i-o ia cineva, a decis să o arunce pe capota mașinii.


Accesează: