Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrecere FARAONICĂ în LUMEA INTERLOPĂ. LUX și OPULENȚĂ după 10 ani de ÎNCHISOARE
Petrecere FARAONICĂ în LUMEA INTERLOPĂ. LUX și OPULENȚĂ după 10 ani de ÎNCHISOARE

Petrecere FARAONICĂ în LUMEA INTERLOPĂ. LUX și OPULENȚĂ după 10 ani de ÎNCHISOARE

Fratele lui Fane Spoitoru, Migdale, a organizat o petrecere faraonică cu ocazia zilei lui de naștere, aceasta fiind prima aniversare după ce, timp de aproximativ 10 ani, și-a serbat ziua în închisoare.

La începutul anilor 90, alături de fratele său, Fane Spoitoru, Migdal Ion, alias Migdale, s-a impus în lumea interlopă. Acesta era cunoscut drept un mare iubitor de lux și petreceri extravagante. Anii au trecut, iar în urma dosarului de crimă organizată în care a fost condamnat la zece ani, o mare parte din averea liderului de atunci a fost confiscată.

 

Revenit acasă, Migdale a ținut să le arate tuturor celor care îl cunosc că încă mai ține „steagul” sus. Ca urmare, acesta și-a organizat prima zi de naștere în libertate, într-un cort amenajat ca pentru nuntă și a invitat mai mulți prieteni din așa numita „gardă veche”, majoritatea foști pungași din generația lui și a celebrului său frate, între care Mircea Oaie, despre care se spune că l-ar fi sprijinit pentru realizarea evenimentului, scrie spynews.ro.

 

Pe un site se socializare, Migdale a publicat mai multe imagini surprinse în toiul petrecerii, din care reiese că acesta s-a distrat ca în vremurile de aur ale lumii interlope din București și a dansat cât l-au ținut picioarele. O altă vedetă a serii a fost fiica sa, Izabela, care nu s-a despărțit de sărbătorit. În același timp, marea absentă de la petrecere a fost cumnata lui Migdale, Elena, care pare să țină încă doliu după soțul ei, Fane Spoitoru. La miezul nopții, când, de altfel, formația i-a cântat „La mulți ani!” alături de invitați, Migdale a surprins asistența cu un foc de artificii, ca pentru noaptea de Revelion.