„Fiscalitatea e prea mare şi asta omoară tot. Plătesc foarte mari impozite, tot felul de taxe… N-am cuvinte să spun. Dăm prea mulţi bani la stat. Eu am o teorie a mea: să se strângă mai puţini bani de la mult mai multe firme şi atunci sacul ăla care se numeşte buget ar fi mult mai plin”, i-a spus Gheorghe Magopăţ lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a susţinut că statul pretinde prea mult şi oferă prea puţin întreprinzătorilor.

„Dacă vrem să avem o economie prosperă în România, nu trebuie să introducem în fiecare an 36 de taxe şi de impozite. Nu, dimpotrivă, trebuie să avem relaxare fiscală, adică taxe şi impozite mai puţine şi mai mici şi atunci oamenii de afaceri vor avea un câştig mai bun, îşi vor dezvolta afacerile”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a dat asigurări că noul guvern liberal care va fi instalat după ce va deveni preşedinte 'va conduce ţara altfel'. astfel încât România să aibă o economie în creştere, locuri de muncă, venituri bune.

„Dacă vom trăi mai bine, dacă vom avea o economie funcţională, o să vedeţi că o să vină acasă şi copiii, fraţii şi rudele voastre plecaţi la muncă în toată lumea, pentru că atunci se va putea trăi decent şi la noi. Acesta este lucrul cel mai important. Atunci vom putea face şi multe alte lucruri. Vom avea sistem de educaţie ca lumea, vom avea spitale ca lumea, vom avea ceea ce am numit eu România lucrului bine făcut, o Românie normală, cu oameni normali”, a adăugat candidatul ACL la preşedinţie.

Alături de Klaus Iohannis, la Marginea s-au aflat Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu.