Evenimentul Zilei > Politica > Ioana Constantin, atac virulent împotriva PSD-ALDE
Ioana Constantin, atac virulent împotriva PSD-ALDE

Ioana Constantin, atac virulent împotriva PSD-ALDE

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a făcut bilanțul guvernării PSD-ALDE până în acest moment. Ea a lansat un atact virulent pe Facebook.

”În cei 2 ani de la OUG 13, guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit un OUG 13 continuu. Fiecare zi a fost un 31 ianuarie 2017 – #altăîntrebare.

Rând pe rând, au confiscat instituţii din justiţie şi din economie, iar apoi s-au întors împotriva cetăţenilor pe 10 august. De la OUG 13, dată noaptea ca hoţii, au ajuns la ordonanţa pe economie dată de sărbători ca hoţii.

Acum, oricât ar încerca Vâlcov, Dragnea şi Teodorovici să coafeze cifrele, bugetul va arăta precum coafura Vioricai şi gramatica lui Liviu Pop. Nici nu se poate altfel, după petrecerile socialiste de anul trecut şi măsurile dictate de Vâlcov – tablouri prin pereţi”, este mesajul Ioanei Constantin.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: