Toamna se anunță plină pentru actrița Ioana Blaj. În luna noiembrie, tânăra de 27 de ani și iubitul ei, producătorul Ducu Ion, vor deveni părinți! De băiețel! Actrița așteaptă cu nerăbdare clipa în care își va ține, pentru prima dată, fiul în brațe și deja a citit o mulțime de cărți despre parenting. „Abia aștept să-l întâlnesc pe cel deal doilea cel mai important bărbat din viața mea“, a spus ea emoționată. Până atunci, din această lună Ioana își așteaptă cursanții la „Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”, unde, din februarie este profesor, deși este însărcinată în luna a șaptea.

Două premiere în toamnă

„A fost ca un făcut! Îmi plac enorm de mult copiii și, când am primit propunerea de a preda actorie, am acceptat instant! Când am aflat că sunt însărcinată, mi-am zis că experiența cu copiii mă va ajuta foarte mult atunci când voi deveni mamă!”. Actrița mai are un motiv de bucurie în această toamnă – premiera, pe 19 septembrie, a filmului „America, venim!”, o comedie în regia lui Răzvan Săvescu cu întâmplările pline de umor prin care trece trupa unui teatru de provincie.

În luna octombrie, Ioana nu va lipsi de la încă o premieră: filmul „Cuscrii”, în regia lui Radu Potcoava, unde ea a jucat alături de Luminița Gheorghiu, Marian Ralea și Mircea Diaconu.