Evenimentul Zilei > Politica > Invitaţia Ralucăi Turcan către ministrul Justiţiei. Ce vor să-i transmită liberalii lui Iordache
Invitaţia Ralucăi Turcan către ministrul Justiţiei. Ce vor să-i transmită liberalii lui Iordache

Invitaţia Ralucăi Turcan către ministrul Justiţiei. Ce vor să-i transmită liberalii lui Iordache

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, l-a invitat pe ministrul Justiţiei, Florin Iordache, la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PNL.

“ÎL INVIT PE MINISTRUL JUSTIȚIEI LA ȘEDINȚA GRUPURILOR PARLAMENTARE REUNITE ALE PNL.

Îi adresez public Ministrului Justiției, Florin Iordache, invitația de a participa la ședința grupurilor parlamentare reunite ale PNL, care va avea loc marți, începând cu ora 16.00, la Parlament.

Cu această ocazie, Ministrul Justiției va putea prezenta motivele pentru care dorește continuarea procedurilor pentru promovarea inițiativelor care privesc grațierea și modificarea Codului Penal.

De asemenea, parlamentarii PNL își vor putea prezenta argumentele pentru care Ministerul Justiției trebuie să renunțe la acest demers legislativ, care depășește cadrul de competență al Guvernului, atât din punct de vedere al mandatului primit în Parlament pe baza programului de guvernare, cât și din punct de vedere constituțional.

Îmi exprim speranța că Ministrul Justiției va da curs acestei invitații, dovedind măcar în mod formal deschiderea către dezbaterea parlamentară și dialogul cu partidele de Opoziție”, a scris Turcan.