Evenimentul Zilei > International > Invazia TRANSSEXUALILOR: Cel puțin un COPIL pe zi cere să-și SCHIMBE SEXUL în Marea Britanie
Invazia TRANSSEXUALILOR: Cel puțin un COPIL pe zi cere să-și SCHIMBE SEXUL în Marea Britanie

Invazia TRANSSEXUALILOR: Cel puțin un COPIL pe zi cere să-și SCHIMBE SEXUL în Marea Britanie

Elevii transsexuali se strâng în grupuri influențându-i pe colegii mai mici și mai vulnerabili, se plâng profesorii britanici.

Cel puțin o persoană din Marea Britanie cu vârsta sub 16 ani își schimbă apelativul din „Master” în „Miss” sau invers în fiecare zi în paralel cu schimbarea numelui în conformitate cu noul „gen” ales, scrie Sunday Times citând datele oficiale ale Serviciului de Stare Civilă.

Toți acești copii trebuie să aibă consimțământul părinților pentru schimbare iar taxa este de 35 de lire sterline.

Louise Bower de la Serviciul britanic de Stare Civilă declară:

„Înaite întâlneam unu sau două astfel de cazuri la câteva luni, dar în prezent sunt 7 – 10 pe săptămână. Majoritatea sunt adolescenți – 14 sau 15 ani – însă vârsta lor merge până la 10 ani.”

Bowers observă că a fost o vreme când mai mulți „Masters” doreau să devină „Miss”, dar în prezent tendința s-a inversat.

Informația corespunde cu datele oferite de Institutul Tavistock de pe lângă Serviciul Britanic Național de Sănătate (NHS), specializat în cazurile de disforie de gen la copii și adolescenți, care arată că în 2017-2018 numărul fetelor care doresc să-și schimbe genul este mai mare decât al băieților.

În noiembrie, Breitbart scria despre o profesoară care avertiza că elevii care și-au schimbat genul sau doresc să și-l schimbe formează grupuri în școli, copiii „transgen”  mai mari influențându-i și pe cei mai mici și mai vulnerabili.

Profesoara declara că majoritatea celor 17 elevi „transgen” din școala erau fete la pubertate cu comportament stângaci sau cu probleme de sănătate mentală.

La dezvoltarea fenomenului schimărilor de sex la copii contribuie și medicii care le prescriu substanțe inhibitoare de hormoni, în ciuda indicațiilor NHS de a nu li se administra persoanelor sub 16 ani medicamente care să altereze conformația corporală.

Dr. Helen Webberley din Țara Galilor a fost condamnată în decembrie pentru prescrierea ilegală de hormoni pentru schimbarea de sex la copii de 12 ani și pentru că deținea o clinică funcționând ilegal.

Soțul acesteia, de asemenea medic, a declarat că va continua munca de o viață a soției la clinica Gender GP.

Serviciile clinicii Gender GP sunt recomandate de un grup de lobby format din tineri „transgen” numit „Mermaids” („Sirenele”), care dorește eliminarea vârstei minime pentru administrarea de medicante pentru celor care prezintă confuzie de gen. Aceste medicamente provoacă sterilitate permanentă.

Grupul Mermaids, cărora instanța le-a interzis să ia legătura cu o familie după ce a funcționat pe post de consilier pentru o mamă care-și maltrata fiul, forțându-l să trăiască ca o fată, a primit în trecut sute de mii de lire sterline de la buget, considerându-se că prestează o activitate utilă social.