„Cine nu îl dorește pe Mircea Lucescu la Rapid? Eu voi veni mâine la Chiajna la meci cu dânsul. Mircea Lucescu o să spună mâine exact care e stadiul discuțiilor. Eu știu discuțiile, sunt bucuros şi mulțumit de ele. Dar îl las pe Mircea Lucescu să anunțe, pentru că aşa e corect. El va spune când va veni la Rapid”, a spus Tudorache, prezent la un eveniment în cadrul căruia rapidiștii au împărțit cadouri la Casa de Copii Sf. Ștefan, din Sectorul 1.

Edilul sectorului 1  a mai afirmat că Arcul de Triumf este noua bază de antrenamente a Rapidului.
„Noi avem un precontract pentru baza sportivă de la Arcul de Triumf. Inițial FC Rapid va folosi baza de la Arcul de Triumf pentru antrenamente, iar apoi va intra la Pro Rapid. În ceea ce priveşte baza Pro Rapid așteptăm să se modifice o lege în Parlament, după care va fi nevoie de o Hotărâre de Guvern. Sper ca noul Guvern să ajute sportul românesc. Pentru că baza Pro Rapid va veni la Primăria Capitalei, iar Primăria Capitalei o va trece în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a investi în ea.

Iar de baza Pro Rapid vor beneficia toți copiii din Sectorul 1 care vor să facă fotbal de performantă şi clubul Rapid. După ce se va modifica acea lege în Parlament voi merge la Ludovic Orban şi îi voi solicita să dea această bază Primăriei Capitalei, iar apoi către noi în administrare. Nu știu care sunt șansele, dar eu cred că sunt rapidiști şi la PNL”, a explicat primarul Tudorache, potrivit dcnews.ro.

Actualul antrenor al giuleștenilor, Daniel Pancu se află într-un conflict deschis cu Tudorache. Mai mult, nici rezultatele din ultima perioadă ale vișiniilor nu îi sunt favorabile lui Pancu.