Update. Un fost polițist din București a amenințat că își omoară vecina. Bărbatul a fost dus la audieri

Update. Un fost polițist din București a amenințat că își omoară vecina. Bărbatul a fost dus la audieri 112. Sursa foto: Dreamstime.com

Forțele de ordine din Capitală intervin în aceste momente în cazul unui fost polițist care amenință că își omoară vecina. Bărbatul s-a baricadat în propriul apartament.

Update. Oamenii legii au intrat în locuința bărbatului. Acesta s-a baricadat în apartament în urma cu câteva ore, refuzând să comunice cu autoritățile. Fostul polițist urmează să fie dus la audieri.

Știre inițială

Un fost polițist din București amenință că își omoară vecina. Femeia a solicitat ajutorul forțelor de ordine pentru a scăpa de acesta. Bărbatul care locuiește în sectorul 4 al Capitalei s-a baricadat în propria casă. Echipele de intervenție, alături de negociatori, intervin în acest caz. Acesta nu se află la prima abatere de acest gen. În trecut, acesta și-a mai amenințat vecina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Intervenție de amploare în sectorul 4. Femeie amenințată cu moartea

Fostul polițist s-a baricadat în casă și refuză să iasă.  Vecina acestuia susține că a fost amenințată cu moartea. Mai mult, bărbatul nu s-ar afla la prima abatere. Anterior, el a avut un conflict cu vecinii și a mai amenințat că omoară o femeie.

„În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei.”, au anunțat polițiștii.

Bărbatul s-a închis în apartament

Speriată de amenințări, femeia a apelat numărul unic de urgență și a cerut ajutorul autorităților. Apelul a fost efectuat la 3 dimineața. De atunci, polițiștii și negociatorii încearcă să comunice cu bărbatul. Acesta refuză să colaboreze cu oamenii legii.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă. ”, a transmis Poliția.

Intervenție sectorul 4.Un fost polițist din București amenință că își omoară vecina. Bărbatul s-a baricadat în casă

Poliție. Sursa Foto: arhiva EvZ

Fostul polițist mai are astfel de antecedente. Intervenție de amploare în sectorul 4

Oamenii legii negociază cu bărbatul baricadat în propria casă și la această oră. În urma primelor cercetări, aceștia au stabilit că nu este prima dată când fostul polițist a amenințat-o pe femeie.

Un fost polițist din București amenință că își omoară vecina. Bărbatul s-a baricadat în casă

Jandarmi. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi amenințat-o pe femeie și în alte situații cu acte de violență.Astfel, la fața locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori.La acest moment activitățile sunt în desfășurare.”, au precizat polițiștii.

Strada pe care locuiește fostul polițist este blocată în prezent.  La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și mascați. De asemenea, un negociator încearcă în continuare să comunice cu bărbatul baricadat în propria locuință.