Furt de 300.000 de euro pus la cale de o badantă din România

Sursa foto: Arhiva EVZ

O româncă în vârstă de 47 de ani este protagonista unui caz de furt care a șocat opinia publică din Italia. Femeia originară din România a sechestrat o bătrână de 80 de ani pentru a-i lua banii și economiile.

Un nou caz de furt care a șocat opinia publică din Italia are ca protagonistă o femeie din România. În vârstă de 47 de ani, persoana în cauză este acuzată că ar fi sechestrat o bătrână de 80 de ani pentru a-i lua banii. La mijloc ar fi vorba de o sumă uriașă, 300.000 de euro.

Româncă acuzată de furt în Italia

Un nou caz de furt șochează Italia! Femeia în vârstă de 47 de ani a fost angajată de victimă pentru a avea grijă atât de ea cât și de soțul ei. Coșmarul femeii a început după ce soțul ei a murit. A fost și momentul în care badanta a pus stăpânire pe locuința bâtrânei.

Într-un final, octogenara a reușit să depună o plângere la sediul Carabinierilor din localitatea Castagnole delle Lanze. Așa se face că pe numele româncei s-a dispus măsura arestului la domiciliu. Îngrijitoarea din România a fost acuzată de furt și înșelarea unei persoane fără discermământ. Femeia în vârstă de 87 de ani este văduvă și nu are copii, potrivit ilgiornale.it.

Sursă foto: Arhiva EvZ

Calvarul bătrânei a început în urmă cu 10 ani

Calvarului octogenarei a început în urmă cu 10 ani pe când vârstnica a angajat-o pe conaționala noastră pentru a o ajuta la treburile casei și pentru a avea grijă de soțul ei, care de altfel a murit între timp.

Odată cu moartea soțului a început coșmarul pentru vârstnica de 87 de ani. Fără familie sau prieteni, femeia a fost convinsă să vină în România. Odată ajunsă în țară, bătrâna a fost lăsată într-un azil și ulterior de îngrijirea ei s-a ocupat mama badantei.

Sursa foto: Arhiva EvZ

Furt fără scrupule

Lăsată fără documente, bătrâna a stat izolată mulți ani de zile în România. Bătaia de joc la adresa bătrânei a continuat. Lipsită de scrupule, badanta și-a silit victima să o treacă ca unic beneficiar în polița de asigurare de viață, în valoare de 120.000 de euro.

Mai mult femeia din România a însoțit-o pe bătrână la banca unde avea economiile pentru a-i da drept de semnătură pentru conturile curente și dosarele de valori imobiliare. Din cauza unei probleme de sănătate, cele două femei au revenit în casa bătrânei din Italia, ocupată abuziv de badantă și alți conaționali.