Evenimentul Zilei > Social > ÎNTÂLNIRE de ultimă oră la Moscova. Adrian Năstase, într-o DELEGAȚIE de vază, pentru a DISCUTA relațiile cu Rusia
ÎNTÂLNIRE de ultimă oră la Moscova. Adrian Năstase, într-o DELEGAȚIE de vază, pentru a DISCUTA relațiile cu Rusia

ÎNTÂLNIRE de ultimă oră la Moscova. Adrian Năstase, într-o DELEGAȚIE de vază, pentru a DISCUTA relațiile cu Rusia

Fostul prim-ministru al României Adrian Năstase a participat, împreună cu nume grele precum astronautul Dumitru Prunariu și fostul ambasador al Rusiei la București, Sergei Oleg Sergheevici Malghinov, la o conferință privind relațiile româno-ruse, care a avut loc la Moscova. Năstase nu a fost un simplu participant, fiind prezent în calitate de vorbitor.

Conferința la care a participat Adiran Năstase este intitulată  „Vecinătate şi bună vecinătate în relaţiile internaţionale. O specială privire asupra relaţiilor româno-ruse” și a fost organizată sub apanajul Fundației Gorchakov și a Fundației Europeane Titulescu, potrivit B1.ro.

Printre participanți s-au remarcat și directorul Institutului pentru Studii Politice de Apărare şi Istorie Militară din cadrul MApN, generalul Mihai Ionescu, dar și ambasadorul Vasile Soare, însoțit de personal din ambasadă.

Sursa FOTO: Facebook/Dumitru Prunariu

Fundația Europeană Titulescu este donusă de Năstase și este finanțată, la fel ca Fundația Gorchakov în Rusia, de ministerul de Externe.

Sursa FOTO: Facebook/Dumitru Prunariu

Cosmonautul Prunariu a publicat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la eveniment.