Evenimentul Zilei > Actualitate > Întâlnire de taină între Rareș Bogdan și Gabriel Oprea! AVEM DOVADA!
Întâlnire de taină între Rareș Bogdan și Gabriel Oprea! AVEM DOVADA!

Întâlnire de taină între Rareș Bogdan și Gabriel Oprea! AVEM DOVADA!

Rareș Bogdan și Gabriel Oprea s-au întâlnit la un restaurant din București. Cosmin Gușă susține că în spatele scandalului actual, pe care îl numește telenovelă, se află generalul Florian Coldea.

Întâlnirea a avut loc înainte de scandalul care a dus la suspendarea lui Bogdan de la Realitatea TV.

 

Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați ai Realității, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu i mare surpriză, dar e utilă: vom renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”, a declarat Cozmin Gușă, boss-ul de facto al Realitatea TV.

Rareș Bogdan a fost suspendat, după ce a cerut, în emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia. Rareș Bogdan a fost suspendat de pe post după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV, la rândul lor.

"Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. […]

"Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. RealitateaTv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!", a replicat Rareș Bogdan pe Facebook.