Întâlnire de grad zero!Timp de trei zile, comenzile CIA și NATO vor fi la București

Întâlnire de grad zero!Timp de trei zile, comenzile CIA și NATO vor fi la București

Bucureștiu începe să devină important pentru CIA și NATO. Fostul director al CIA și fostul comandant NATO se vor alătura altor înalți oficiali pentru a discuta probleme importante precum terorismul sau migrația necontrolată.

Reuniunea urmează să aibă loc între 3 și 5 mai, la București, și este organizată de Strategikon. Conferința va reuni lideri la nivel mondial pentru a oferi perspective și recomandări cu privire la modul de a avansa cazul pentru consolidarea bunei guvernări într-un moment deosebit de neliniște și instabilitate atât de stat și la nivel internațional. Printre alte teme abordate se numără populismul în creștere în Europa dar și decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

Strategikon, organizatorul întâlnirii, care și-a propus să analizeze pobleme dezbătute la nivel european, cu o preponderentă orientare spre cele care nu sunt prezente în dezbaterea internă.

David Patraeus, fostul director CIA și generalul Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbările radicale ale NATO în fața Rusiei, sunt invitații de onoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

David Howell Petraeus a fost directorul Agenției Centrale de Informații a Statelor Unite între 6 septembrie 2011 și 9 noiembrie 2012, când și-a dat demisia din funcție.

Înainte de a fi fost numit direct al CIA, Petraeus a fost general de armată, activ în United States Army pentru o perioadă de peste 37 de ani. Ultimele sale funcții în Armata de uscat a Statelor Unite au fost cea de comandant al Forțelor internaționale de asigurare a securității (cunoscute ca International Security Assistance Force sau sub acronimul de ISAF și cea de Comandant al forțelor Statelor Unite din Afganistan între 4 iulie 2010 și 18 iulie 2011.

Philip Mark Breedlove este un general cu patru stele al Armatei SUA. El a fost la cârma Comandamentului European al armatei SUA. Totodată, el a fost al 17-lea Comandant NATO, din mai 2013 până în aceeași perioadă a anului 2016.

”Această primă conferință este menit să examineze „guvernare“, în sensul cel mai larg SENSE nepartizană pe tot globul în ceea ce privește statele și regiunile și problemele majore transversale pentru a include tentativele internaționale de guvernare, deși organizațiilor și impactul factorilor de mediu, cum ar fi clima Schimbare.

Dintre numeroasele pericole și amenințări la adresa omenirii, una dintre cele mai dificile este eșua și lipsa de guvern. Exemplele variază de la Afganistan la Zimbabwe cu Bruxelles și Washington între. Una dintre consecințele guvernului eșuat și faptul că nu este incapacitatea de a prevedea măsurile acceptabile reglementate de securitate, siguranță, susținere și stabilitate. Și din lipsa acestor necesități fundamentale ale omului, instabilitate, conflict, teroare și inegalitate precum foametea și boala apar cu o răzbunare.De la violență și război civil în Afganistan, Irak, Libia, Siria, Yemen și în alte părți la schimbări dramatice în afara granițelor, stabilite după al doilea război mondial la apariția populismului de stat, care a evocat Brexit, alegerea lui Donald Trump și ascensiunea partidelor interior politice în Europa, fiecare este în parte rezultatul a unor eșec în guvernare”, notează cei de la Strategikon.