Evenimentul Zilei > Actualitate > Înmormântarea lui Mihai Cârciog
Înmormântarea lui Mihai Cârciog

Înmormântarea lui Mihai Cârciog

Părintele "Evenimentului Zilei", Mihai Cârciog, a fost înmormântat la Cimitirul "Iancu Nou", astăzi, la ora 12.00.

Aşa cum a subliniat Mihai Tatulici, într-un discurs ţinut la înmormântare, Mihai Cârciog a fost cel mai important fondator de instituţii media din istoria României, având la activ peste 60 de titluri de ziare, reviste, radiouri şi televiziuni pe care le-a înfiinţat în Bucureşti, Constanţa şi Timişoara.

"Evenimentul Zilei", "Expres","Expres Magazin", "Academia Caţavencu", "Infractorul", "Cuvantul", "VIP", Tele 7abc, Radio 2Mplus, TV89 Timişoara, "Telegraf" sunt doar câteva dintre instituţiile media pe care Mihai Cârciog le-a dăruit românilor.

La înmormântare au participat circa 50 de membrii ai familiei şi prieteni ai lui Mihai Cârciog. Toată lumea bună a Bucureştiului, de acum 20 de ani, s-a strâns la Cimitirul "Iancu Nou".

Slujba şi înmormântarea s-au desfăşurat într-o atmosferă de pioşenie. Erau acolo foarte mulţi oameni importanţi din toate domeniile de activitate. În mod normal, când aceşti oameni se întâlnesc, ei se strâng în bisericuţe şi discută afaceri. Asta nu s-a întâmplat la această înmormântare, semn că toţi participanţii s-au gândit la cel pe care-l conduceau pe ultimul drum.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: