Evenimentul Zilei > Monden > Inițiativă inedită a dealerilor de droguri din Mallorca

Inițiativă inedită a dealerilor de droguri din Mallorca

Dealerii de droguri din Mallorca țin pasul cu vremurile și au venit cu o ofertă pe măsură.

Turiştii care vin în Mallorca şi achită 100 de euro pentru un gram de cocaină au parte de un tratament inedit. Astfel, ei primesc o mască de protecţie precum și accesorii igienice speciale. Noua inițiativă a fost surprinsă de un fost client. Acesta a reușit să surprindă câteva fotografii cu pachetul inedit.

„Este greu de crezut că cineva care vinde ceva atât de periculos, ar fi preocupat de sănătate. În Spania, autoritățile sunt extrem de stricte în ceea ce privește măștile de protecţie. Când se intră în toalete, trebuie să se poarte mască. Așa că, în mod obișnuit, cocaina facilitează, fără probleme, intrarea acolo”, a mărturisit un bărbat, sub protecția anonimatului.

Paiele speciale vândute au mai multe culori

Paiele speciale gratuite care sunt vândute au mai multe culori, acest lucru pentru a ajută oamenii să țină evidența. Dar și să evite să le împartă accidental cu alții.

„Nu știu dacă asta fac toți dealerii. Dar este cu siguranță întreprinzător.”, a mai declarat bărbatul citat.

Spania ar putea institui din nou carantina totală

Noi focare de COVID-19 continuă să apară în Spania, mai ales în provincia Catalonia. Acest lucru în timp ce autorităţile restrâng activităţile sociale, recomandă comportamente responsabile. Dar şi impun purtarea măştii în toate locurile publice în cea mai mare parte a ţării.

Spania este una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Ea are în prezent peste 150 de focare active de COVID-19, cele mai multe fiind în regiunile Catalonia şi Aragon. Guvernele regionale încearcă să împiedice organizarea evenimentelor şi reuniunilor unde se adună multă lume. Motivul este că mai multe dintre focare au originea în asemenea aglomerări, fiind închis inclusiv accesul pe unele plaje aglomerate.

În Catalonia măsurile deja aplicate pentru limitarea răspândirii COVID-19 în zona metropolitană a Barcelonei au fost extinse duminică şi în alte două localităţi.

Au fost interzise grupurile mai mari de zece persoane. Restaurantele şi barurile pot funcţiona cu maxim jumătate din locuri ocupate, localurile nocturne au fost închise, la fel şi teatrele şi cinematografele. Vizitele în căminele de bătrâni sunt interzise. Populaţiei i s-a recomandat să iasă din case numai pentru activităţi indispensabile, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: