Evenimentul Zilei > Actualitate > Infractor prins cu focuri de armă. Urmărire ca în filme. Cinci mașini avariate
Infractor prins cu focuri de armă. Urmărire ca în filme. Cinci mașini avariate

Infractor prins cu focuri de armă. Urmărire ca în filme. Cinci mașini avariate

Un infractor a fost prins după ce polițiștii au tras un foc de armă, în Constanța. Tînărul fără permis a fugit la volanul unei mașini și, în timp ce era urmărit de polițiști, a lovit cinci mașini.

Abia eliberat din închisoare, pe 28 ianuarie, unde ispășise o pedeapsă pentru furt, conducere fără permis și constituirea unui grup infracțional, Mihai Panaioti, de 29 de ani a ajuns, din noi, după gratii.

Tânărul a fost surprins, vineri, în jurul orei 9.30, de o patrulă patrulă din cadrul Secției 2 Poliție, la volanul unei mașini care avea numere roșii expirate, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecție cu strada Portitei, din municipiul Constanța. Mihai Panaioti a refuzat să oprească la semnalele regulamentare de oprire si a încercat să fugă.

În timp ce conducea cu viteză, pe strada Rasuri, a lovit 5 autoturisme, dintre care 2 aflate în mers și 3 staționate.

Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța ne-a relatat că, ajungând pe strada Izvor, conducatorul autoturismului a oprit si a abandonat mașina, încercând să fugă. „Polițiștii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungand in dreptul unui imobil, a incercat sa intre în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somațiile legale efectuate, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind  înregistrate victim”, a precizat oficialul IPJ Constanța.

Tânărul a fost imobilizat, iar în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul ca acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Pe numele bărbatului în varsta de 27 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penala. În cauza se efectuează cercetări cu autorul in stare de reținere.