Evenimentul Zilei > Actualitate > INEDIT. Faza zilei la Realitatea TV. „Alo! Guvernul, aloo! Domle’, nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Se bate lumea!”
INEDIT. Faza zilei la Realitatea TV. „Alo! Guvernul, aloo! Domle’, nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Se bate lumea!”

INEDIT. Faza zilei la Realitatea TV. „Alo! Guvernul, aloo! Domle’, nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Se bate lumea!”

Emisiunea de astăzi a realizatoarei Talk News, Denise Rifai, de la Realitatea TV a debutat într-un mod inedit. Moderatoarea și-a început emisiunea într-o manieră neobișnuită, mimând o discuție telefonică cu… Guvernul. „Alo, alo ! Alo.. Domle', nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Nu avem buget. În ce lună suntem? Ne ținem bine să nu cădem de pe scaun. E și bătaie mare. Alo, se bate lumea!”, a strigat Denise Rafai în telefon, potrivit stiridiaspora.ro

Denise Rifai și-a luat telefonul mobil și l-a pus la ureche. Iată ce a spus realizatoarea Talk News: „Alo, alo ! Alo.. Domle', nu merge. S-a pierdut. S-a pierdut bugetul. Nu avem buget. În ce lună suntem? Ne ținem bine să nu cădem de pe scaun. E și bătaie mare. Alo, se bate lumea ! S-a luat lumea la bătaie. La Finanțe văd că nu mai merge telefonul. Alo, Guvernul, aloo ! Cum e posibil așa ceva? Noi suntem pe 31 ianuarie 2019, iar mâine ar fi trebuit să vedem o ședință de Guvern prin care să treacă acest buget, iar mai apoi să intre în Parlament. La revedere, pierdut buget. Înțeleg că avem mai mulți șefi la Finanțe, dar la Guvern e același circ. Nu mai avem nici șef al Armatei. Aha, da, da, da ! Șeful Armatei a fost demis chiar astăzi când șeful NATO a venit la București”, au fost cuvintele lui Denise Rifai.