Incredibil! Diana Șoșoacă se bate cu George Simion pentru Titlul de Cel mai bun Politician al Anului 2021

Incredibil! Diana Șoșoacă se bate cu George Simion pentru Titlul de Cel mai bun Politician al Anului 2021

Diana Șoșoacă și George Simion sunt doi politicieni care au reușit să se facă remarcați în perioada aceasta. Apar în toate sondajele de opinie pe locurile fruntașe, cu procente de încredere care le depășesc pe cele ale politicienilor consacrați. Așa se întâmplă și în Top EvZ - Capital, pe anul 2021.

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a făcut o mișcare de PR extrem de isteață. A pus pe pagina sa de Facebook un anunț dedicat Topurilor EvZ - Capital. Și-a îndemnat susținătorii să o voteze, ceea ce ne arată că își dorește acest titlu, devenit tradițional în mass-media românească. Mai ales că în ultimele sondaje a fost cotată cu o încredere peste cea a politicienilor consacrați. Acest gest de marketing politic a făcut ca distanța între Diana Șoșoacă și George Simion să stea în câteva voturi. Cine va fi alesul, vom vedea peste câteva zile, pe 29 decembrie fiind ultima zi de vot.

Peste 10.000 de cititori au votat până acum în topurile EvZ - Capital. Cea mai disputată categorie este (așa cum ne așteptam) cea dedicată Celui Mai Bun Politician al Anului 2021. Acolo sunt trecuți cei mai importanți oameni ai momentului: Klaus Iohannis – președintele României - pentru că a reușit să scoată țara din criza politică, deși față de PSD a avut mereu rețineri. Marcel Ciolacu – președintele PSD, pentru că a reușit să schimbe garnitura de grei a partidului și pentru că a găsit puncte comune ca să formeze coaliția de criză cu PNL. Intrarea la guvernare în timp de pandemie este riscantă pentru partid, dar și-a asumat acțiunea.

Alți nominalizați

Nu lipsesc nici Florin Cîțu – fostul premier, pentru că nu s-a lăsat șantajat de USR după ce le-a schimbat doi miniștri și a renunțat la coaliția PNL-USR și Dacian Cioloș – președinte USR, pentru că l-a învins în alegerile interne pe Dan Barna și a ajuns președintele USR și pentru că s-a autopropus premier.

Dar bătălia finală se va da între George Simion – copreședintele AUR, nominalizat pentru că, prin acțiunile sale a reușit să ridice foarte mult AUR în sondaje și Diana Șoșoacă – senator independent, remarcată pentru lupta ei împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei

Unde se poate vota

Mai pot produce surprize, Ludovic Orban, fost președinte al PNL, pentru tenacitatea de a se lupta în interiorul partidului cu colegii liberali, susținători ai lui Florin Cîțu, sau Liviu Dragnea – fost președinte PSD, pus printre cei nominalizați pentru curajul de a visa că mai poate reprezenta ceva în politică, după ieșirea din pușcărie.

 Victor Ponta – președinte Pro România, adăugat pentru curajul de a încerca să revină în viața politică și Traian Băsescu – europarlamentar PMP, remarcat pentru intervențiile sale, dese, în Consiliul Europei și contribuția la politica externă a României, sunt apreciați în continuare, având un număr consistent de susținători.

Votați și voi AICI

Ne puteți urmări și pe Google News