Protestatarii au scandat vineri seara: „Mîncaţi-i pe bogați!” și „Aboliți capitalismul acum!”

Cu câteva săptămâni în urmă, oficialii din Beverly Hills au emis un ordin de limitare a adunărilor la 10 persoane sau mai puțin “între orele 9 pm și 8 am”, definind o adunare ca fiind “orice adunare sau grup de 10 sau mai multe persoane pe o stradă publică, trotuar sau alt spațiu public dacă acele 10 persoane au un scop comun”.

Desigur, nimic din toate acestea nu a fost aplicat din clipa când Black Lives Matter (BLM) a piciorul în Beverly Hills.

Oamenii legii din Beverly Hills  au trebuit să răspundă unui grup mare de activiști Black Lives Matters, târziu vineri seara, care au luat cu asalt un cartier rezidențial din oraşul bogaţilor, care scandau „Mâncați-i pe bogați!” și „Aboliți capitalismul acum!”

Departamentul de Poliție Beverly Hills a replicat: „Adunarea ilegală din zona Rexford Dr & Carmelita Ave s-a încheiat cu arestări. Iar restul protestatarilor au părăsit orașul”.

Videoclipuri și fotografii ale grupării au inundat rețelele de socializare cu cei care strigau diverse mesaje în cartierul rezidențial și au dat jos steagurile americane.

Editorul Ian Miles Cheong, a compilat şi publicat evenimentele demonstranților  pe contul său de Twitter, menționând că grupul a marșat prin cartierele rezidențiale din Beverly Hills strigând „Mâncaţi-i pe bogaţi” și „Aboliți capitalismul acum!”.

“Mafia Black Lives Matter a închis bulevardul Santa Monica, Rodeo Drive și intersecțiile din centrul orașului”, a scris Cheong. La un moment dat, grupul „a confiscat un steag american de pe o proprietate privată într-o suburbie rezidențială, distrugându-l”. În zonele rezidențiale, grupul a dat „muzică tare și a blocat străzile”.

„Poliția a venit în forță deplină pentru arestarea membrilor grupului Black Lives Matter care au creat probleme  pe străzile rezidențiale din Los Angeles”, Cheong a postat un videoclip cu poliția care arestează membrii grupului. „Unul s-a prefăcut că a fost rănit de poliție…”.

Imagini cu manifestaţia grupării BLM şi tot ceea ce s-a întâmplat în Beverly Hills puteţi viziona AICI.