Incidente grave înainte de turul II. Tânăr bătut live, pe Facebook, de primar. Video

Incidente grave înainte de turul II. Tânăr bătut live, pe Facebook, de primar. Video

Încident grav între Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș, și un tânăr care transmitea live pe Facebook acțiunea de campanie a partidului rival. Cei doi au fost protagoniștii unei scene violente, imaginile provocând controverse uriașe.

Mădălin Teodosescu, primar PNL, a avut joi după-amiază un conflict cu tânărul din imaginile video. Totul a pornit din cauza faptului că,  în opinia edilului local, tânărul a avut un comportament neadecvat. Astfel, primarul a decis să-i aplice o corecție fizică individului care filma cu telefonul, pe domeniu public. Astfel, tânărul l-a acuzat pe primar că l-a agresat și că i-a distrus telefon, situație pe care a semnalat-o poliției.

Replica primarului nu a întârziat să apară. Acesta a declarat că el a sunat de fapt la poliție și că nu a fost vorba despre o agresiune fizică. Mai mult decât atât, Teodosescu îl suspectează pe tânăr că îl filează de mai multă vreme, notează Gazeta de Sud.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Balș a depus plângere scrisă la poliție în jurul orei 16:00, în care a menționat faptul că a fost victima unei agresiuni, pe strada Nicolae Bălcescu. El a menționat că în timp ce filma pe domeniu public, primarului din Balș l-a lovit și i-a distrus telefonul mobil, potrivit IPJ Olt. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și distrugere.

Primarul Mădălin Teodosescu, în acțiune [VIDEO]