ÎNCHISOARE pentru un ARTIST CELEBRU din România. ȘOC ÎN SHOWBIZ!

ÎNCHISOARE pentru un ARTIST CELEBRU din România. ȘOC ÎN SHOWBIZ!

Cunoscutul artist Raoul a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce în urmă cu ceva timp a fost prins conducând fără permis. Judecătorii au emis o hotărâre definitivă.

Pedeapsa este una cu suspendare, dar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii de care trebuie să se achite, informează Cancan.ro.

Raoul a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.

”Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza prevederilor art. 91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal”, este decizia instanţei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce OBLIGAȚII are cântărețul

Magistraţii au mai stabilit însă o serie de obligaţii pentru Raoul, pe care, dacă nu le va îndeplini, va ajunge la închisoare.

”Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăseşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. În baza art. 93 alin.2 lit.b şi d Cod penal impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.”