Evenimentul Zilei > Social > Încep înscrierile pentru Testele Naţionale
Încep înscrierile pentru Testele Naţionale

Încep înscrierile pentru Testele Naţionale

Înscrierile pentru sesiunea specială a Testelor Naţionale încep astăzi şi se vor încheia vineri.

La această sesiune pot participa toţi absolvenţii de gimnaziu care nu au promovat ori nu s-au prezentat la Testele Naţionale sau la examenele de Capacitate din anii anteriori, inclusiv cei din 2007.

Candidatul va prezenta la secretariatul şcolii absolvite următoarele documente: buletinul/cartea de identitate, certificatul de naştere şi o fotografie recentă, tip buletin/carte de identitate, care se va aplica pe legitimaţia de concurs. De asemenea, va completa o cerere-tip de înscriere.

Primul test, cel scris la limba şi literatura română, este programat pe 4 februarie. Urmează cel la limba şi literatura maternă (5 februarie), matematică (6 februarie), istoria românilor şi geografia României (7 februarie). La două zile de la încheierea testelor, vor fi afişate rezultatele şi se vor depune contestaţiile. Rezultatele finale vor fi publicate pe 11 februarie.

Metodologia pentru această sesiune specială este aceeaşi cu cea de anul trecut, iar subiectele pentru fiecare disciplină se găsesc la adresa de internet: http://subiecte2007. edu.ro/2007/teste_nationale/.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: