Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Incident la Marius Nasta! Secția ATI, afectată. Reacția lui Voiculescu
Update. Incident la Marius Nasta! Secția ATI, afectată. Reacția lui Voiculescu

Update. Incident la Marius Nasta! Secția ATI, afectată. Reacția lui Voiculescu

După tragediile de la Piatra Neamț și Matei Balș, a venit rândul ca spitalul Marius Nasta din București să fie cuprins de un incendiu.

Mai multe echipaje de Pompieri, Poliție și Ambulanțe s-au deplasat de urgență la Spitalul Marius Nasta. Se pare că nu este vorba de un incendiu cu flacără deschisă. Incendiul a pornit de la un generator exterior care alimenta unitatea mobilă, susțin anchetatorii după o primă analiză.

Din primele informații, incendiul s-a produs în exterior, în partea superioară a secției. Raed Arafat a precizat că nu sunt probleme deosebite și că cei șapte pacienți care erau la secția ATI nu vor fi transferați la alt spital.

La fața locului au ajuns 8 autospeciale pentru stingerea incendiului și 8 autovehicule SMURD.

„Sunt prezent aici, este vorba despre un generator. Nu a luat nimic foc, pacienții au fost evacuați din caravană și se află în transfer ân interiorul spitalului. Nu este nimic care să ne producă îngrijorare. Nu a existat foc, nu există victime. A fost doar o sperietură.

Pacienții vor fi transferați pe secțiile din spital. Pacienții nu au necesitat intubare, sunt doar speriați. Cineva care era de gardă a chemat pompierii”, a declarat Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Revenim cu detalii