Evenimentul Zilei > International > Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale
Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale

Încălzirea globală, marea scamatorie de eliminare a libertății individuale

O analiză Life Site arată că, pe ambele maluri ale Atlanticului, elita guvernamentală joacă după un set de reguli care o separă de cei pe care îi guvernează.

Le spui că nu există o ticăloșie mai mare pe lume decât carbonul și că virtutea lor este cea mai pură atunci când învață să-i urască pe cei care nu sunt suficient de luminați pentru a vedea lupta dintre bine și rău. Îți construiești o armată întreagă.

Apoi, creezi o avangardă pentru a conduce. Ai nevoie de oameni care sunt atât de vanitoși încât râd de credibilitatea chiar a armatei pe care sunt meniți să o conducă.

Ai nevoie de intelectuali aroganți, dispuși să înșele publicul pentru un bine mai mare. Ai nevoie de branduri care să participe de bunăvoie la scamatorie, pentru că nu au idee că sunt păcăliți și ei înșiși.

Așadar, îi aduni pe socialiști și le spui un secret pe care numai ei sunt suficient de înțelepți și drepți pentru a-l înțelege: tot ce este greșit în lume este vina capitalismului.

Piețele libere și conștiința liberă au dezlănțuit prea multe idei proaste, prea multă lăcomie, prea mult război și exploatare.

Le spui că haosul nu va slăbi niciodată până când un grup de gânditori iluminați, precum ei, vor începe să guverneze și să instaureze pacea și liniștea pentru veacuri. La spui că oamenii sunt speriați și îngrijorați de ziua de mâine și că pot folosi o astfel de teamă pentru a construi o lume nouă fără păcat sau suferință. Le spui că ei sunt oamenii pe care i-au așteptat să salveze lumea.

În cele din urmă, îi faci pe capitaliști să finanțeze operațiunea. Ai nevoie de funcționari aleși atât de corupți și de lacomi încât ar pune în mișcare propria moarte dacă e vorba de profit.

Ai nevoie de lideri din comerț pentru a-și îmbrățișa propria lor osândă, convingându-i că vor fi cruțați de revoluția ce va veni.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: