Evenimentul Zilei > International > Încă un cadavru a fost descoperit în Cipru, victima ofițerului criminal în serie
Încă un cadavru a fost descoperit în Cipru, victima ofițerului criminal în serie

Încă un cadavru a fost descoperit în Cipru, victima ofițerului criminal în serie

Poliția cipriotă a mai descoperit un cadavru în cazul criminalului în serie care a ucis mai multe femei, printre care și pe o româncă împreună cu fiica ei. Autorităţile din Cipru au găsit bucăţi din corpul neînsufleţit al unei alte femei într-o valiză care fusese aruncată într-un lac.

Rămăşiţele umane au fost aduse în capitala cipriotă pentru necropsie. Potrivit Agerpres, o serie de cadavre de femei au fost descoperite pe insulă. Jurnaliștii postului de radio RIK, au arătat că un ofiţer de armată în vârstă de 35 de ani, care pe social media se prezenta cu numele Orestis, a recunoscut că a ucis patru femei şi două fete. Cel mai recent comunicat al poliţiei cipriote preciza că până acum au fost descoperite patru cadavre, mai arată sursa citată. Ofițerul a mărturisit în fața autorităților că a aruncat cadavrele în Kokkini Limni (Lacul Roşu) și în lacul Xyliatou. El a indicat trei victime: Livia Florentina Bunea şi fiica ei de opt ani Elena Natalia Bunea din România şi Maricar Valdez Arquiola din Filipine. Luni, scafandrii au căutat în Xyliatou unde suspectul a spus poliţiei că a aruncat cadavrul fetiţei de şase ani Sierra, fetiță care a dispărut împreună cu mama ei în mai 2018.

Tot azi în Cipru ajung și o serie de experți britanici, care vor ajuta în derularea anchetei. (Sursa foto: Olomoinfo.com)