Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă o ŞANSĂ pentru OVIDIU ANTON la EUROVISION. Artistul ar PUTEA urca pe SCENA marelui concurs | VIDEO
Încă o ŞANSĂ pentru OVIDIU ANTON la EUROVISION. Artistul ar PUTEA urca pe SCENA marelui concurs | VIDEO

Încă o ŞANSĂ pentru OVIDIU ANTON la EUROVISION. Artistul ar PUTEA urca pe SCENA marelui concurs | VIDEO

Ovidiu Anton, artistul desemnat să reprezinte ţara noastră la concursul Eurovision în acest an, mai are o şansă de a lua parte la grandiosul spectacol internaţional după ce România a fost exclusă din competiţie pentru datoriile uriaşe la EBU (European Broadcasting Union).

Potrivit B1.ro, Ovidiu Anton a fost invitat de ţara vecină, Republica Moldova, să facă parte din echipa reprezentantei basarabence Lidia Isac.

„Considerăm că este un precedent  neplăcut în raport cu o televiziune publică. Suntem solidari cu întreaga echipă TVR şi ne exprimăm părerea de rău pentru faptul că echipele noastre nu vor fi în aceeași sală, pentru a se susține reciproc, având în vedere spațiul cultural și valoric comun. Odată cu acest mesaj de solidaritate, lansăm și ideea unei colaborări dintre reprezentanții țărilor noastre. În acest context, îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena „Eurovision” alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac”, scrie în comunicatul dat de postul public moldovean, Moldova 1.

Dacă Ovidiu Anton va accepta propunerea venită din partea televiziunii publice din Republica Moldova ar urma să interpreteze piesa “Falling Stars” în prima semifinală, care se va desfăşura pe 10 mai.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: